New Hair

new hair

New Hair

Goedemorgen! Afgelopen maandag had ik eindelijk weer een afspraak staan bij Sue in Amsterdam. Het was alweer bijna twee jaar geleden dat ik hier was geweest en het was tijd voor een metamorfose! Ik kom inmiddels alweer zo’n 4-5 jaar bij Sue en ik laat mijn haar door niemand anders meer kleuren. She’s the best!

Ik wilde voor een mooie ice/beige blonde kleur gaan. Eerst heeft Sue highlights aangebracht om het haar op te lichten. De bedoeling was om het zo licht mogelijk te krijgen en dat is goed gelukt. Hierboven zie je daar het resultaat van, oeps! Ziet er raar uit zo hé?

Na het blonderen is het tijd om de toner aan te brengen. Bovenop heeft Sue een toner in mijn eigen haarkleur aangebracht met een mooie overloop naar de assige/icy tint. Tijdens het kleuren gebruikt Sue altijd Olaplex om schade te beperken en het haar in goede conditie te houden.

Thuis gebruik ik Olaplex nr 3 als haarmasker. Zo blijft mijn haar op haar best! Ook ga ik nu de Olaplex shampoo en conditioner gebruiken. Die is nog vrij nieuw en ik ben hier zo benieuwd naar!

Vier uur later is dit het eindresultaat! Ik ben er zo happy mee. Na het kleuren van mijn haar heeft Sue mijn haar nog geknipt en in model gebracht. Ik kan er weer even tegenaan!

 

Wat vinden jullie van mijn nieuwe haarkleur?

8 Reacties

 1. 7 februari 2019 / 09:10

  Wauw wat mooi geworden zeg! Echt heel tof!

  • Marloes
   Auteur
   9 februari 2019 / 11:28

   Super lief! Dankjewel <3

 2. 7 februari 2019 / 19:22

  Ik vind het er ook wel mooi uitzien moet ik zeggen. Zelf zou ik het nooit doen, maar mijn zusje heeft het weleens zo gehad 🙂

  • Marloes
   Auteur
   9 februari 2019 / 11:28

   Dankjewel! Het is ook een hele lastige kleur om ‘mooi’ te houden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: