Naobay Natural & Organic Moisturizing Peeling


Afgelopen maand zat er een heel mooi full size product verstopt in mijn Glossybox. Namelijk de Naobay natural en organic moisturizing peeling. De  verpakking alleen al trok gelijk mijn aandacht. Een houten fles aan de onderkant. Met een mooie, rustige tekst op de zijkant van de verpakking, die van hard plastic is gemaakt. De verpakking oogt erg luxe. En de fles houd lekker stevig vast in de hand.


De Naobay moisturizing peeling is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Eerst even de ingrediëntenlijst checken of het echt zo is. Ook belooft het product op een milde manier je huid te peelen, en fijne lijntjes te verminderen. 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

Wat me gelijk opvalt is dat er een hoop verzorgende ingrediënten in zitten. Die bovenaan de ingrediëntenlijst staan. That’s a good thing! Onder andere: Aloë Vera, fruit olie van de rijpe vrucht van olijven, shea boter, amandelolie en glycerine. Verder zitten er geen uitdrogende alcohol soorten in. Wel zit er een beetje parfum in. Jammer, dit ingrediënt hadden ze er van mij wel uit mogen laten. Zeker bij een ‘natural en organic’ product zoals deze moisturizing peeling.


De moisturizing peeling zit verpakt in een handige pompflacon. Dit werkt super hygiënisch, en fijn. Met een druk op de fles komt er een erwtje van het product uit. Voor heel je gezicht heb je ongeveer drie pompjes nodig.


Swatches van de Naobay moisturizing peeling. Rechts zie je het product uitgesmeerd. Er zit een hele kleine minikorrel in verwerkt.


Ik gebruik het product het liefst onder de douche. Omdat dit het makkelijkste werkt. Voor de review heb ik het even bij de wastafel gebruikt. De moisturizing peeling is mild in gebruik, en de korrel heel fijn van structuur. Wat ik als eerste doe is mijn gezicht nat maken. Daarna breng ik twee a drie pompjes van het product aan op mijn gezicht en begin ik het voorzichtig in te masseren in de huid. Als laatste stap spoel ik mijn gezicht af met lauw water, en dep ik het droog met een handdoek. Na gebruik van de peeling ziet mijn gezicht er een klein beetje rood uit. Vijf minuten later op foto drie nog ietsje roder. Wel voelt mijn gezicht lekker glad aan na gebruik. Ook de poriën op mijn neus, die soms wat ruw aanvoelen, voelen nu lekker glad en egaal aan. De roodheid trekt gelukkig ook weg na een minuutje of 10.

Conclusie:
De Naobay natural & organic moisturizing peeling is fijn in gebruik. Hij reinigt mijn gezicht goed, en verwijdert de dode huidcellen op een milde manier. Wel blijft mijn gezicht na gebruik een beetje rood achter. Dit kan de parfum zijn, waar mijn huid op reageert. Of de peeling zelf. Mijn huid is namelijk erg gevoelig. En parfum is een ingrediënt wat ik meestal probeer te vermijden. Vooral onder de douche vind ik het een handig product om te gebruiken. Of het fijne lijntjes verminderd, kan ik nog niet echt zeggen. Ik gebruik het product nu een kleine maand, en ik wissel het af met mijn BHA gel van Paula’s Choice. De Naobay peeling gebruik ik 1x in de week.

Als je op zoek bent naar een milde peeling voor je huid, met veel verzorgende ingrediënten dan is dit product wel wat voor jou. Als je liever ingrediënten zoals parfum skipt, dan zou ik deze peeling lekker laten staan.

Ik heb de Naobay Moisturizing Peeling ontvangen in de Glossybox. Helaas is het product niet in Nederland te koop. Wel kun je het bestellen via Ebay. Daar betaal je voor een fles van 150ml rond de $13,-.

liefsmarloes

lank

18 Reacties

 1. 4 januari 2014 / 07:10

  Ik vind het ook jammer dat in veel
  Producten toch parfum zit, mag er van mij wel uit blijven 🙂

 2. 4 januari 2014 / 10:54

  Lijkt me fijn! en wat een mooie fotos!

 3. 4 januari 2014 / 11:57

  Dat klinkt zeker fijn, maar ik hou het gewoon op mijn Paula’s Choice exfoliant! Jammer van de parfum =/

  • Marloes
   Auteur
   5 januari 2014 / 10:45

   Dank je wel 🙂

 4. 4 januari 2014 / 22:06

  Ahh ik vind dit zulke fijne producten!! Ik ben je nieuwste volger op Bloglovin trouwens, hoop dat je mijn blog ook leuk vindt!

  Liefs,

  Noor

 5. 6 januari 2014 / 19:09

  Je hebt echt een goede review geschreven! Jammer dat hij niet in Nederland te koop is, vooral omdat hij in de Glossybox zit ter promotie.

  • Marloes
   Auteur
   6 januari 2014 / 22:48

   Dankje. Fijn om te horen. Ja, dat vind ik ook een slecht iets. Hopelijk gaan ze hem nog verkopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: