MUA Rhapsody Palette

muaraphsodypalette1

MUA Rhapsody Palette

 

Het budget merk MUA heeft er een nieuw pareltje bij. Het Rhapsody Palette is een prachtig palette met veelzijdige kleuren oogschaduw. Het palette bevat zowel matte oogschaduws als oogschaduws met shimmers. En daarbij zit er ook nog een cream bronzer en highlighter in het palette. Een Eye & Face palette in één!

muaraphsodypalette2
Het palette zit verpakt in een plastic en simpel ogend doosje. Er zit verder geen spiegeltje in, wat ik altijd wel mis bij een veelzijdig palette zoals deze. Er zitten mooie tinten in die heel geschikt zijn voor het voorjaar. Highlighters, perzik, bruin en paars-tinten. Je kunt er verschillende looks mee creëren. De cream bronzer bevat veel shimmers, waardoor ik niet goed weet wat ik hiermee aanmoet. De highlighter gebruik ik wel graag, want die is onwijs mooi!

muaraphsodypalette3
Ook zit er een schuin afgesneden kwastje in het palette. Deze keuze snap ik niet goed, want hier kan ik helemaal niets mee. Ik had liever een oogschaduwkwastje erin zien zitten.

muaraphsodypalette4
De pigmentatie van het palette is goed. Sommige kleuren springen er echt uit! Dit zijn met name de kleuren die shimmers bevatten. Pretty! De kleurencombinatie vind ik zoiezo erg mooi. Ik ben dol op paarstinten! De vierde kleur van links is mijn favoriet! Het is een beetje een taupe/paarse kleur met een metallic finish.

muaraphsodypalette5
De matte kleuren zijn wat minder goed gepigmenteerd, maar dit kun je redelijk goed opbouwen in kleur. Wel hebben de matte oogschaduws wat last van fall out. Eventjes uitkijken dus met aanbrengen. De drie lichte kleuren vallen een klein beetje weg op mijn arm, maar deze zijn ook erg mooi! Vooral de highlighter rechts is een kleur die ik graag gebruik.

muaraphsodypalette6
muaraphsodypalette7

Hier de uiteindelijke look die ik heb gemaakt met het MUA Rhapsody Palette. De kleuren vallen helaas op de ogen een klein beetje weg, en je moet kleuren echt op gaan bouwen om het een beetje terug te zien. Jammer, want na het zien van de swatches was ik toch wel enthiousiast. Ik heb in deze look gebruik gemaakt van bruin tinten en paarse tinten. Maar van de paarse tinten zie je helaas weinig terug. De highlighter is wel erg mooi en heb ik in mijn binnenste ooghoeken gebruikt. Op mijn jukbeenderen draag ik de creamy highlighter uit het palette.

Conclusie

Eenmaal in gebruik vind ik de matte oogschaduws van het MUA Rhapsody Palette toch een stuk minder prettig. Sommige oogschaduws hebben last van fall out. En een aantal kleuren zijn wat lastig terug te zien op het oog. Super jammer! En dat terwijl de swatches wel gewoon prima waren! Wanneer je alleen de shimmery kleuren uit het palette gebruikt komt er wel gelijk een stuk meer kleur vanaf. En deze hoef je ook niet echt op te bouwen in kleur. Voor het budget prijsje is het palette zeker het proberen waard. Als je toch liever voor meer kwaliteit wilt gaan, zou ik hem skippen!

Het MUA Rhapsody Palette is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €5,99

Wat vinden jullie van de oogschaduw palettes van MUA?

Share:

20 Reacties

 1. 12 april 2016 / 06:34

  Op de swatches vind ik vooral de eerste set swatches erg mooi. Jammer dat ze op je oog zo wegvallen want het palette ziet er in eerste instantie erg goed uit.

 2. 12 april 2016 / 07:44

  Ik was zo nieuwsgierig naar dit palette! Jammer dat de bronser shiney is zeg… En dat kwastje? Dat vind ik ook vaag! Misschien kun je die nog voor eyeliner gebruiken? De look is wel mooi geworden vind ik.

 3. 12 april 2016 / 08:45

  Wat jammer dat het in gebruik minder is, de kleuren zijn opzich wel mooi. Toch vind ik je look erg mooi!

 4. 12 april 2016 / 09:23

  Ik heb dit palette ook nog klaarliggen om te reviewen. Jammer dat hij bij jou tegenvalt, ben heel benieuwd hoe hij mij gaat bevallen!

 5. 12 april 2016 / 10:04

  Het palette ziet er veelbelovend uit, zeker die kleuren spreken me aan! Jammer dat ze dan zo weinig doen op je ogen. Daar gaat het natuurlijk uiteindelijk om :).

  • 26 april 2016 / 16:24

   This does look prinosimg. I’ll keep coming back for more.

  • 28 april 2016 / 17:50

   Jo, I think those buttons you sent me sparked off me having to get some more. There is this marvellous shop in central Stockholm. It is dedicated to buttons and ribbons. I can spend hours in there. But I never bought anything before. Next time I will ask them if I may take some photos to post on my blog. To show you paradise! I have to go there soon again, because I saw some more "must-haves" just as I was leaving.

  • 1 mei 2016 / 03:28

   erm..itulah lifestyle kenalah jg sesuai dengan poket sendiri..ramai yg gaji tak seberapa tp belanja mengalahkan orang kaya..bile time sume keperluan naik mulalah naik angin..aish..catzer recently posted..VA:F [1.9.22_1171]please wait…VA:F [1.9.22_1171](from 0 votes)

 6. 12 april 2016 / 12:00

  Ondanks dat je sommige kleuren niet ziet, vind ik je look erg mooi!

 7. 12 april 2016 / 16:12

  Het palette ziet er leuk uit maar ik ben van MUA beter gewend. De oogschaduw palette die ik tot nu toe gebruikt heb geven een beter pigment af.

 8. 12 april 2016 / 16:25

  Prima palette maar de kleuren springen er niet af helaas! liefs

 9. 12 april 2016 / 17:05

  Wat jammer dat de kleuren zo wegvallen… Mooie swatches, dat wel!

 10. 12 april 2016 / 17:56

  Best een aardig palette, maar niet iets wat k vaak zou gebruiken.

 11. 12 april 2016 / 18:34

  Ik vond het er op de foto heel erg mooi uitzien; maar als ik je review zo lees denk ik toch dat ik het maar even over ga slaan… Bedankt voor de goeie review!! 🙂 x

 12. 12 april 2016 / 21:27

  Jammer dat de matte kleuren toch niet zo goed bevallen als ze in eerste instantie leken te beloven. Ik vind het palette qua vormgeving en kleursamenstelling wel echt heel erg mooi.

 13. 12 april 2016 / 22:50

  Jammer dat de kleuren zo wegvallen, terwijl ik de Palette en de kleuren er zo mooi vind uitzien 🙂
  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: