MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

mua2

MUA Bronze & Sculpt Contour Kit

Contouren doe ik zelf bijna dagelijks. De ene dag wat heftiger dan de andere, maar ik kan niet zonder mijn bronzer en highlightertje. MUA heeft in de luxe lijn een fijne Bronze & Sculpt Contour Kit. Ik heb hem inmiddels uitgebreid getest, en vandaag kun je lezen wat ik ervan vind.

mua3
De verpakking alleen al ziet er mooi uit. Een goud doosje, met luxe uitstraling. Het doosje is vrij dik, en dat komt omdat zowel de highlighter als bronzer in het doosje verpakt zit. Wanneer ik het doosje openklap zie ik als eerste het spiegeltje zitten. De highlighter zie je bovenop. Het heeft een vrij warme champagne kleur met kleine shimmers erin.
mua4
Wanneer je de highlighter wegklapt komt de bronzer je tegemoet. Een mooie bruine matte bronzer. Perfect om mee te contouren.

mua5
Ook de swatch ziet er prima uit. De bronzer is super goed gepigmenteerd. Na één veeg is dit het resultaat. Hier heb je dus maar weinig van nodig. De highlighter is minder sterk gepigmenteerd, en lijkt op de swatch meer tegen het witte aan te zitten van kleur.

mua1
Hier heb ik zowel de bronzer als highlighter aangebracht. De bronzer heb ik heftig aangebracht onder mijn jukbeenderen met daarboven de highlighter. Ik vind de bronzer fijn om mee te werken, maar je moet echt oppassen dat je niet teveel product pakt. Voor op de foto heb ik hem wat heftiger aangebracht zodat je de kleur van de bronzer goed kunt zien. De highlighter is wat betreft kleur niet helemaal mijn ding. Ik ben meer van de gelige highlighters zoals bv. Sleek Face Form of NARS Albatros. Wel geeft de highlighter een hele mooie glow.Verder heb ik de bronzer ook nog lichtjes aangebracht bij mijn slapen en voorhoofd.

Conclusie
De MUA Bronze Sculpt & Contour kit is een handige contour kit to go. De bronzer en highlighter zitten samen in een doosje, waardoor je het makkelijk meeneemt in je tas of op reis. De bronzer is sterk gepigmenteerd, dus let hierop met aanbrengen. Wel vind ik de kleur van de bronzer erg mooi. Niet oranje, en een matte finish. De highlighter vind ik iets te wit uitslaan. Ik had hem mooier gevonden als ie iets geliger was geweest.

De MUA Bronze Sculpt & Contour Kit is verkrijgbaar bij Kruidvat en kost €7,49 

9 Reacties

 1. 24 juni 2016 / 06:29

  Ik heb dit kitje ook en ben fan van de bronzer. Je moet inderdaad goed opletten dat je niet té veel product aanbrengt, maar dat heb je snel genoeg door. De highlighter is ook niet zo mijn ding, ik vind hem wat te subtiel.

 2. Lindsey Beljaars
  24 juni 2016 / 09:35

  Ik heb hem ook en vond de bronzer prima maar de highlighter echt veel te subtiel..

 3. 24 juni 2016 / 10:39

  Ik heb hem ook! ik moet eerder opletten voor de bronzer aangezien ik al heel bleek ben van huid, de highlighter daarentegen is perfect voor mij 🙂

 4. 24 juni 2016 / 14:07

  Wat ziet het er mooi uit. Het doosje zelf is al mooi. Ik vind je de bronzer heel mooi staan, ik zie de highlighter niet heel goed maar hij geeft toch wel een mooi effect!

 5. 24 juni 2016 / 17:38

  De bronzer is te donker voor mij maar de highlighter is echt mooi

 6. 24 juni 2016 / 21:07

  Ik vind de bronzer er wel ontzettend mooi uitzien, leuk doosje! 🙂 x

 7. 24 juni 2016 / 22:05

  Oh die bronzer kleur is zeker mooi! En wat mooi aangebracht.. Dat lukt mij nu echt nooit, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: