Moroccanoil Treatment & Moroccanoil Dry Body Oil

Moroccanoil Treatment & Moroccanoil Body Dry Body Oil

Morroccanoil bestaat alweer 10 jaar. Inmiddels is dit haarverzorgingsmerk razend populair en hebben ze de collectie ook uitgebreid met body producten. Ik review vandaag dit mooie duo-pakket waar de Morrocanoil Treatment & Morrocanoil Dry Body Oil in zit. Beide producten heb ik uitgebreid getest voor jullie. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel even verder!

Moroccanoil Treatment & Moroccanoil Body Dry Body Oil

Zelf vind ik haarverzorging zo ontzettend belangrijk. Zeker nu de herfst is aangebroken, merk je goed dat je haar droger is en wat meer verzorging nodig heeft. Wat was ik nieuwsgierig naar de Morrocanoil Treatment. Ook de Dry Body Oil heeft mij positief verrast. 

Moroccanoil, de wereldleider in beautyproducten op basis van antioxidantrijke arganolie, viert tien jaar oil infused innovatie. Om deze mijlpaal te vieren, brengt Moroccanoil een special edition uit, bestaande uit de tienjarige editie van de Moroccanoil Treatment en de Dry Body Oil van Moroccanoil Body. 

Morrocanoil Treatment 

Moroccanoil Treatment & Moroccanoil Body Dry Body Oil

De Morrocanoil Treatment zit verpakt in een hele mooie glazen fles met een inhoud van maar liefst 100ml. Bij de fles zit een handig pompje zodat je de olie makkelijk kunt doseren. Moroccanoil Treatment kan worden gebruikt voor conditionering, styling en als finishing touch. De unieke formule op basis van arganolie is rijk aan antioxidanten en wordt direct door het haar opgenomen. De olie maakt het haar veerkrachtig, makkelijk doorkambaar, elimineert kroezen en pluizen en geeft een diepe glans. Ik had verwacht dat deze olie hetzelfde zou werken als de andere haar oliën die ik gebruik. Toch is deze olie veel fijner! Mijn haar glanst veel meer en heeft nog nooit zo zacht aangevoeld.

Je brengt een kleine hoeveelheid Moroccanoil Treatment aan op schoon, handdoekdroog haar. Zelf begin ik altijd bij de punten van mijn haar en verdeel ik het daarna over de rest van mijn haar. Daarna kun je het haar in model brengen. Of je brengt de olie aan op droog haar aan voor het controleren van ontembare lokken, het verzorgen van gespleten haarpunten en het creëren van glanzend, glad haar.

Morrocanoil Dry Body Oil 

De Morrocanoil Dry Body Oil is ook zo fijn! Deze droge oliespray is rijk aan antioxidanten en laat de huid zijdezacht aanvoelen door de voedende eigenschappen van arganolie, olijfolie en avocado-olie. De gewichtloze formule trekt onmiddellijk in de huid om vocht vast te houden, terwijl essentiële vetzuren de droge huid kalmeren en de huidtextuur verbeteren. De geur van de olie is ook erg lekker! 

De belangrijkste ingrediënten van de Dry Body Oil zijn:
• Arganolie – rijk aan natuurlijke vitamine E, essentiële vetzuren en antioxidanten, deze 100% natuurlijke olie helpt de huid te hydrateren, te voeden en te verbeteren.
• Olijfolie – bevat een hoog gehalte aan gezonde, onverzadigde vetzuren en antioxidant vitamine E, die hydrateren, beschermen en voeden.
• Avocado-olie – wordt snel door de huid opgenomen, met krachtige antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren die helpen bij het opbouwen van het natuurlijke afweersysteem van de huid en zorgen voor vochtherstel.

Ingrediënten van de Morrocanoil Treatment en Dry Body Oil


De Dry Body Oil zie je bijna niet terug op mijn huid. De Morrocanoil Treatment wel. Deze goudgele kleur heeft een fijne substantie die je makkelijk over je haar verdeelt. De Dry Body Oil is transparant en trekt echt supersnel in de huid.

Conclusie
Ik ben helemaal dol op de Morrocanoil Treatment. Deze olie doet zoveel goeds voor mijn haar. Het gaat er enorm van glanzen en laat mijn haar lekker zacht aanvoelen. Wanneer mijn haar echt enorm droog is, breng ik de olie aan op handdoekdroog haar voordat ik ga slapen als een soort haarmasker. De volgende ochtend was ik mijn haar als gebruikelijk met een shampoo en conditioner. De Dry Body Oil is ook enorm fijn voor de droge huid. De olie trekt snel in de huid en laat haar super zacht en gevoed achter. Aanrader!


Het limited edition-duo is verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en kost €44,90. Te koop bij o.a. Hudson’s Bay en De Bijenkorf.

Share:

2 Reacties

  1. 8 oktober 2018 / 08:41

    Dit lijkt mij echt een heerlijke set. Ik heb nog nooit iets van Moroccan Oil geprobeerd, maar ik weet eigenlijk zeker dat dit echt een merk voor mij is.

  2. 9 oktober 2018 / 09:34

    Ik wil al zo lang Moroccan Oil proberen! Ben echt benieuwd wat het voor mijn haar kan betekenen. Leuk zo’n limited edition duo pakket!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: