Mooie woonaccessoires van Made.Com

Mooie woonaccessoires van Made.Com

Mooie woonaccessoires van Made.Com

Stiekem ben ik altijd bezig met het zoeken naar leuke spulletjes voor in huis. Ik heb een zwak voor mooie woonaccessoires. Daarom kan ik het niet laten om iedere week een kijkje te nemen in mijn favoriete webshops. Laatst kreeg ik een super leuk pakketje binnen van de webshop Made.com.

Deze webshop staat bekend om hun geweldige sofa’s en mooie design meubelen. Als ik op de webshop van Made.com kijk zie ik altijd wel iets leuks! Voor in ons toekomstige huis heb ik al heel wat leuke meubels gespot. Om meer rust in de slaapkamer te creëren, kreeg ik een mooie sprei, geurkaas en linnen pyjama opgestuurd. En laat de pyjama nou perfect matchen bij mijn nieuwe dekbedovertrek. Kijk je mee?

Mooie woonaccessoires van Made.Com

Roze in de slaapkamer

Vorig jaar maakte ik een artikel met ‘een vleugje roze in de slaapkamer‘. De kleur roze heb ik inmiddels toegepast in onze slaapkamer en ik ben er dol op! Het straalt echt rust uit, waar ik erg blij mee ben. De mooie sprei die ik ontving is grijs van kleur en past erg goed bij het geheel. Ziet er gezellig uit zo toch? Het dekbedovertrek bestelde ik bij HM en de kussens zijn van Karwei.

De linnen pyjama is echt een perfecte match met mijn dekbedovertrek. Hij zit ook erg lekker en ondanks dat linnen makkelijker kreukt, slaapt het super comfortabel.

Mooie woonaccessoires van Made.Com

De geurkaars van Arts & Crafts is echt een topper. Hij zit in een ontzettend mooie pot van keramiek en heeft drie grote lonten. De geur is zo ontzettend lekker voor op de slaapkamer. Een mix van wilde rozen, hmmm! Lekker rustgevend en ik zag dat hij nu in de sale is voor €15.-, aanrader.

Zijn jullie al bekend met de webshop van Made.com?

5 Reacties

 1. 31 januari 2019 / 06:45

  Mooie items! De pyjama lijkt mij heel comfortabel.

 2. 31 januari 2019 / 07:22

  Ik vind het er heel mooi uitzien. Roze is inderdaad een leuke kleur om mee te spelen 🙂

  • Marloes
   Auteur
   4 februari 2019 / 22:13

   Ja, zeker weten! <3

 3. 2 februari 2019 / 22:14

  Ohhh, wauw, wat een mooie spulletjes zijn dit van Made! Heel mooi!

  • Marloes
   Auteur
   4 februari 2019 / 22:12

   Thanks Larissa! Ik ben er ook super blij mee X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: