Mooie Rozen van Grace Flowerbox

grace flowerbox

Mooie Rozen van Grace Flowerbox

Good Morning! Zijn jullie al aan het aftellen naar de Kerstdagen? Zelf moet ik nog drie dagen werken en dan ben ik ook een paar daagjes vrij. Ik heb er zoveel zin in! Afgelopen week ontving ik nog een prachtig cadeautje van Grace Flowerbox. Vandaag vertel ik je er wat meer over!

grace flowerbox
Deze mooie flowerboxen zijn echt een perfecte uitvinding. Ze zitten mooi verpakt in een ronde box en blijven tot wel 3 jaar lang mooi staan. Ook hebben ze geen verzorging nodig. Je hoeft ze dan ook nooit water te geven. Ideaal! De boxen zijn verkrijgbaar in allerlei maten, kleuren en je kunt ze dan ook helemaal samenstellen hoe jij ze wilt hebben! Ook hebben ze hele mooie Kerstcadeau’s verkrijgbaar om jouw liefde te verrassen met een mooi cadeau voor de feestdagen.

grace flowerboxDe rozen uit de Infinity-collectie zijn echte, vers geplukte rozen die met zorg zijn geconserveerd. Via een zorgvuldige methode worden de rozen geprepareerd zodat je er ten minste één tot drie jaar plezier aan beleeft. Love it! Zelf heb ik gekozen voor de kleur Pink Nectar. Een mooie peachy kleur die mooi staat bij mijn interieur.

De Grace flowerboxen zijn al verkrijgbaar vanaf €19,00. Ben jij al bekend met de flowerboxen?

8 Reacties

 1. 20 december 2017 / 06:29

  Wsr ziet dit er mooi uit! Ik ben gek op rozen en ik vind de box erbij ook erg leuk.

 2. 20 december 2017 / 09:31

  Ik vind dit echt zó leuk en schattig. Ik heb nog nooit een flowerbox gehad, maar als mijn kantoortje straks af is.. wil ik deze eens gaan aanschaffen.

 3. 20 december 2017 / 11:42

  Aaaah wauw, ik vind dit zó mooi! Je foto’s zijn ook weer super super goed gelukt!

  • Marloes
   Auteur
   20 december 2017 / 17:52

   Ah dankjewel, super lief van je <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: