Mooie momenten verzamelen met Squared

Mooie momenten verzamelen met Squared

Zoals jullie misschien wel weten is Instagram mijn favoriete Social Media kanaal. Ik kan er uren op rondkijken en genieten van prachtige foto’s. Zelf plaats ik op mijn Instagram account dagelijks één foto . Hoe jammer is het om verder niets meer met die mooie foto’s te doen? Gelukkig kun je tegenwoordig op een hele simpele manier jouw favoriete Instagram moment af laten drukken. Hoe leuk is dat dan? Plak ze in een fotoboek of maak een mooie fotowand met jouw favoriete foto’s.


Ik bestelde mijn Insta foto prints via Squared. Hierbij kun je kiezen uit gewone foto’s, magneetjes of je kunt er een fotoboek online maken. Ik heb gekozen voor de kleinste maat foto: 8×10. Dit maatje is perfect! Ik wil er een leuke fotowand mee maken voor op mijn kantoortje. Alle foto’s passen ook gelijk mooi bij elkaar als je je Instagram in een bepaald soort thema hebt. Ik gebruik hiervoor zelf altijd een mooi filter via de VSCO Cam app. Dit is echt mijn favoriete app voor het bewerken van Instagram foto’s. De prints worden binnen 3-4 werkdagen netjes thuis afgeleverd in een beschermend mapje. Je kunt natuurlijk ook gewone foto’s laten afdrukken op dit kleine formaat. Zo heb je altijd jouw favoriete momenten binnen handbereik!


Deze leuke prints kun je bestellen op de website van Squared. Voor het kleine formaat foto wat ik heb betaal je €0,35 cent per print. De verzendkosten zijn €5,-.

Laat jij nog weleens foto’s afdrukken?

7 Reacties

 1. 17 augustus 2017 / 06:57

  Ik laat vrijwel nooit foto’s afdrukken. Ik heb wel eens vaker dit soort prints gezien van foto’s op Instagram, leuk idee vind ik dit.

 2. 17 augustus 2017 / 07:24

  Hé wat leuk!! Ik ga eens kijken, want heb sinds kort een rekje hangen waar ik met wasknjjpertjes zulke foto’s op wil hangen! Thanks for sharing!

 3. 17 augustus 2017 / 09:01

  Superleuk! Ik heb zelf in mei foto’s laten drukken en wat is dat leuk. In plaats van alles digitaal lekker zichtbaar in je kamer of agenda!

 4. 17 augustus 2017 / 12:57

  Dat is heel erg leuk! Je kan die ook echt leuk op verschillende manieren ophangen of ergens in plakken

 5. 18 augustus 2017 / 00:43

  oh wat mega leuk op deze manier zeg ik ga morgen gelijk eventjes kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: