Mooie leren tas van Cowboysbag

Mooie leren tas van Cowboysbag

Hi allemaal! Hoe gaat het met jullie? Vandaag heb ik weer een leuk artikel voor jullie klaar staan. Ik ben echt dol op tassen en heb er inmiddels een hoop in mijn collectie. Een outfit is tenslotte niet compleet zonder een mooie tas. Ik wilde graag een grotere tas voor erbij, waar mijn laptop in past en die ik eventueel mee kan nemen als handbagage voor op reis. Ook gaan mijn vriend en ik regelmatig een nachtje weg en dan vind ik het niet altijd fijn om gelijk een koffertje mee te nemen. Ik koos voor de prachtige Cowboysbag. Afgelopen weekend nam ik mijn nieuwe Cowboysbag ook mee naar Parijs. Vandaag vertel ik jullie wat meer over deze toffe en handzame tas.


Dit is inmiddels mijn tweede Cowboysbag en ik ben gewoon dol op de kwaliteit van deze mooie tassen. Ik heb al een rugzak van Cowboysbag die ik ook regelmatig gebruik. Dit keer koos ik voor de handtas in de kleur ‘Elephant Grey’. Het hoofdvak van de tas is lekker ruim waar je veel spullen in kwijt kunt. Ook de twee vakken aan de voorkant van de tas zijn praktisch. Hier kan ik eventueel sleutels en mijn paspoort in kwijt. Ook zit er een handige schouderband bij de tas. Altijd makkelijk! Het leer van de tas is super stevig en oh zo mooi!

Ook het draagcomfort van de tas is erg prettig. Er zit een lang hengsel aan de tas, die je eventueel kan bevestigen aan elkaar. Hierdoor ligt de tas nog lekkerder in de hand.


Mocht je deze variant van de Cowboysbag iets te groot vinden, dan is hij ook nog verkrijgbaar in een kleiner formaat. Ook is er zelfs een luiertas uitvoering van! Zo leuk! Handig voor de mama’s to be onder ons! Heb je toch een hippe en super stevige luiertas!

Heb jij al weleens gehoord van het merk Cowboysbag? En wat vind jij van deze leren tas?

7 Reacties

  1. 23 maart 2018 / 06:33

    Een hele mooie tas! Cowboysbag is een van mijn favoriete merken en heb er inmiddels twee in mijn collectie 🙂

  2. 23 maart 2018 / 07:36

    Ik vind dit echt een hele toffe mooie tas en ik ben eigenlijk ook op zoek naar zo’n tas. Grappig, ik had vroeger een leren tas die echt sprekend op deze tas lijkt. Die heb ik echt jaren gebruikt maar toen ik de laatste keer ging verhuizen besloot ik toch om hem weg te doen.

  3. 23 maart 2018 / 09:38

    Ik heb zo’n tas jaren gedragen als schooltas en ik vond hem mega fijn, ook al was hij wel wat zwaar. Hij is zo lekker groot! Mooie kleur dit ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: