Monday Blog Chat

Monday Blog Chat

Good Morning! Vandaag is het alweer maandag. Waarom gaat de tijd zo ontzettend snel? Hopelijk hebben jullie een heel fijn weekend achter de rug. Mijn weekend was lekker rustig. Vandaag deel ik even een persoonlijk artikel en dit keer wat meer ‘blog‘ gerelateerd. Voor degene die mij al langere tijd volgen: ik blog nu alweer zo’n 4,5 jaar. Mijn blog begon als een ‘beautyblog‘ maar al snel ging ik er ook fashion en outfits bij doen. Dit vond ik gelijk al erg leuk om te doen! Recepten delen deed ik ook al snel omdat mijn passie voor lekker eten er altijd al is geweest. Inmiddels schrijf ik eigenlijk over alles wat ik leuk vind en is mijn blog een mengelmoesje van veel gevarieerde artikelen. Zo vind je er persoonlijke artikelen zoals mijn updates en wekelijkse ‘in the pictures’. Maar ook deel ik graag met jullie mijn passie voor fashion en laat ik outfits zien, fashion wishlist en ik schrijf over leuke hotspots, reizen, interieur en af en toe deel ik nog een recept.

YouTube video’s maken doe ik eigenlijk niet meer met als grootste reden dat ik er veel te weinig tijd voor heb. Naast mijn blog werk ik namelijk ook nog vier dagen in een tandartsenpraktijk. Maandag is mijn vrije dag en die gebruik ik dan ook echt om aan mijn blog te werken. De laatste tijd ben ik een beetje zoekende. Want wat wil ik nu echt met jullie delen? Eigenlijk van alles! Alle onderwerpen waar ik over schrijf vind ik erg leuk en ik zou dan ook zo niet kunnen bedenken welke ik moet laten vallen. Ook heb ik er al over nagedacht om mijn blognaam aan te passen. Maar poeh..dat is ook nog een lastig dingetje!


Nu vind ik het zelf super leuk om over verschillende onderwerpen te schrijven maar ik ben ook heel benieuwd naar jullie mening! Ik heb een poll aangemaakt en ik zou het erg waarderen als jullie mij zouden willen laten weten wat jij het liefste leest op thebeautyassistant.nl. De poll vind je aan de rechterkant in de sidebar. 


Ook ben ik erg benieuwd naar wie jij bent en hoelang jij mijn blog al bezoekt. Let me know in de comments!

 

Fijne maandag!

Share:

7 Reacties

 1. 6 november 2017 / 06:15

  Ik wil je poll eventjes invullen, maar als ik de onderwerpen heb aangeklikt kan ik ze niet ‘stemmen’ of ‘doorgaan’..?

  • Marloes
   Auteur
   8 november 2017 / 22:33

   Is het inmiddels wel gelukt?

 2. 6 november 2017 / 08:20

  Ik heb je poll ingevuld! Ik volg je blog denk ik, nu al 2 jaar met plezier. Ik blog zelf ook naast mijn fulltime baan als secretaresse. Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe dingen op je blog!

 3. 6 november 2017 / 09:47

  Ik vind persoonlijke artikelen nog steeds het aller leukste om te lezen!

 4. 6 november 2017 / 11:43

  hoelang ik je al volg geen idee, maar in ieder geval meerdere jaren 😀

 5. 6 november 2017 / 17:15

  Ik mocht er maar 2 kiezen, maar ik vind ook interieur en hotspots ook nog heel leuk! Ik wilde ook graag beginnen met video’s, maar heb daar helaas ook te weinig tijd voor en wil dat niet verwaarlozen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: