Minimal Accessoires van LUZ

Minimal Accessoires van LUZ

De kerstdagen zijn in zicht, en we kunnen de dagen al langzaam gaan aftellen. Zijn jullie al een beetje in de kerststemming? En hebben jullie je outfit en pumps al uit de kast gehaald? Je outfit is niet compleet zonder mooie sieraden. Je kunt voor een opvallende ketting of oorbellen gaan. Maar ook voor ‘minimalistische accessoires’. Ik kreeg laatst deze hele mooie sieraden van het merk LUZ binnen. Ze zijn perfect om als kerst cadeautje te geven of krijgen. Ben je benieuwd naar deze subtiele sieraden? Kijk dan snel eventjes verder!


Ik bestelde drie paar gouden oorbelletjes van het merk LUZ. LUZ is voor mij nog een compleet nieuw merk, waar ik nog nooit eerder van gehoord had. LUZ is het Spaanse woord voor ‘licht’. Het merk belooft hoge kwaliteit te leveren, wat betaalbaar is voor elke fashionista. De oorbelletjes zijn omhuld met 16k goud. Ik ging voor een subtiel staafje, cirkeltje en een driehoekje. Ze zijn erg minimalistisch, wat het ook wel heel mooi maakt. Leuk om te combineren met een klein gouden kettinkje erbij, en rustige accessoires voor om de pols.
Deze ‘minimal’ oorbellen zijn zo klein en licht, dat je ze niet eens voelt zitten. Ze blijven er mooi uitzien en zijn goed stevig. Bij LUZ kun je altijd terecht voor een prachtig sieraad van goede kwaliteit. Je kunt natuurlijk de oorbellen afwisselen met elkaar. Maar mixen en matchen is ook een optie voor als je een tweede of misschien wel derde gaatje hebt. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuk cadeautje voor de feestdagen? Dan kan ik je deze leuke oorbelletjes zeker aanraden. Ik ben al helemaal verliefd op deze mooie minimalistische accessoires van LUZ! De oorbellen zijn verkrijgbaar vanaf €19,95. Ook nog eens heel goed betaalbaar!

Ben jij al bekend met LUZ Accessoires?

Share:

15 Reacties

 1. 15 december 2016 / 07:12

  Prachtige oorbellen.. Ik zou ze alle drie zo dragen. Sterker nog, de ‘V’ tjes en het streepje heb ik in rosé kleur maar dan ietsje dikker. De rondjes vind ik ook heel leuk!

 2. 15 december 2016 / 08:39

  Ik zag het merk op Instagram voorbij komen!
  Echt hele mooie sieraden 🙂

 3. 15 december 2016 / 09:45

  Wauw, ze zijn heel mooi en elegant. Zulke staafjes staan ook nog op mijn wishlist. Daarnaast is LUZ Accessoires echt een mooi merk, heb er zelf eens een schattig armbandje van gekocht <3

 4. 15 december 2016 / 14:36

  Super toffe oorbellen. Ik baal dat ik niet tegen goedkope sieraden kan, ik krijg er direct jeuk van aan mijn oren.

 5. 15 december 2016 / 15:19

  Ik was nog niet bekend met het merk, maar wat een schattige kleine oorbellen. Love it!

 6. Britt
  15 december 2016 / 21:46

  Wauw, heel mooi en subtiel! Deze moet ik eens in de gaten houden, die cirkeltjes zijn perfect, subtiel, opvallend, maar maken toch je outfit met dat beetje extra glam af!

 7. 18 december 2016 / 18:01

  Oh wauw ik ben echt weg van de minimalistische stijl van deze oorbellen. Prachtig! Inderdaad een prachtig cadeau <3

 8. 25 januari 2017 / 14:47

  Leuke oorbellen zeg. Ik ben echt zwaar fan van kleine oorbellen! Vindt ze zo schattig staan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: