Mijn zomer favorieten van Esprit

Mijn zomer favorieten van Esprit

Hi iedereen! Wat een geluk hebben we met dit zonnige en warme weer. Sinds ik terug ben uit Porto blijf ik nog lekker in zomerse sferen. Heerlijk! Dit weer schreeuwt om gezellige zomer outfits. Helaas dit keer geen collage want mijn geliefde Polyvore is er niet meer. Zo jammer! Hier maakte ik altijd mijn fashion collages mee, dus ik moet nog even een alternatief zoeken. Esprit heeft momenteel zo’n fijne collectie!
In Porto zag ik bij een aantal winkels al hele leuke items hangen voor deze zomer. Mijn favoriet voor dit seizoen is: veel streepjes, linnen en off-shoulder tops en jurkjes. Een aantal leuke trends waar Esprit prima op inspeelt! Kijk je mee naar mijn favorieten items van dit moment?

In de zomer draag ik graag shortjes. Denim blijft hoe dan ook een groot favoriet! Dit spijker shortje met gerafelde pijpen is wel heel erg leuk! Zeker in combinatie met de mooie lichtblauwe off shoulder streepjes blouse en boho blouse met bloemenprint. Dit soort blouses zie je bij veel winkels hangen momenteel en ik ben er echt dol op! Lekker zomers, vrolijk en je kunt het met zowel een rokje als jeans combineren.

Wat Esprit momenteel ook veel in hun collectie heeft zijn witte items. Wit is helemaal goed! Zeker als je een beetje een zongebruinde huid hebt, staat wit nog mooier! Op dit leuke pakje werd ik op slag verliefd. De broderie top en short passen perfect bij elkaar en de top valt ook weer off-shoulder. Hierdoor zijn de hals en schouders mooi zichtbaar. Vrouwelijk en sexy tegelijkertijd! Op de foto lijkt de top een andere kleur te zijn maar dit is niet het geval. Het broderie pakje vind ik ook erg leuk om te dragen tijdens een festival. Een boho stro tasje erbij en je bent helemaal ready to go!

Wat is jouw favoriete zomer trend voor dit seizoen?

 

4 Reacties

 1. 24 mei 2018 / 07:17

  Wat jammer van Polyvore! Ik maak mijn collages met het fotobewerkingsprogramma iPiccy. Ik vind de collectie van Esprit erg leuk momenteel, vooral de items met tropische dessins.

  • Marloes
   Auteur
   24 mei 2018 / 22:07

   Dankjewel voor de tip Darina! Leuke collectie is het he!

 2. 24 mei 2018 / 14:24

  Wat een leuke outfitjes! Ik maak mijn collages altijd met PicMonkey 🙂

  • Marloes
   Auteur
   24 mei 2018 / 22:07

   Dankjewel Judith! Die gebruik ik inderdaad ook regelmatig nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: