Mijn nieuwe Puma Sneakers

Dit is het leukste tasje voor deze zomer

Mijn nieuwe Puma Sneakers

Hello Friyay! Het is alweer bijna weekend jongens! Wat gaat de tijd snel. Ik heb vandaag een leuk werkuitje op de planning staan, dus stiekem is mijn weekend al begonnen. Vandaag is het tijd om weer een nieuwe outfit post met jullie te delen. Ik heb het leukste tasje voor deze zomer gevonden! Dat was er toevallig één die ik al een hele poos wilde hebben. Het tasje kwam net op tijd binnen voor mijn vakantie naar Porto! Het is een handgemaakt rotan tasje uit Bali. Dit leuke tasje is gevlochten van riet en erg stevig. Je kunt hem ook bijna bij iedere outfit dragen. Zo leuk! Zelfs de meest simpele zomer outfit word helemaal opgepimpt als je dit leuke tasje erbij draagt. Bij deze outfit draag ik ook mijn nieuwe sneakers van Puma. Deze sneakers hebben een mega grote strik met streepjes, wat ik echt super leuk vind! Ze zijn uniek en lopen zo ontzettend lekker. Door de strik vallen ze net even wat meer op. Ze zijn ook lekker luchtig waardoor ik ze graag draag nu. Ik bestelde ze bij de webshop Ziengs. Hier hebben ze zo’n leuk aanbod aan schoenen!

Dit is het leukste tasje voor deze zomer

Dit is het leukste tasje voor deze zomer

Dit is het leukste tasje voor deze zomer
Verder draag ik bij dit leuke en zomerse outfitje een pantalon van H&M gecombineerd met een cropped truitje met kant. De sneakers lopen ontzettend lekker en zijn gemaakt van soepel leer. Je kunt de veters ook afwisselen met witte veters. Het is maar net wat je zelf het leukste vind! Ik zal over deze leuke sneakers nog een aparte outfit post maken binnenkort. Dan vertel ik er gelijk wat meer over! Het Bali tasje bestelde ik trouwens via AliExpress. Hier zijn de populaire rotan tasjes namelijk een stuk goedkoper dan in een andere webshop. Mochten jullie hiervan een linkje willen, let me know!

Outfit Details
Top – H&M
Pantalon – H&M
Puma Sneakers – Ziengs
Tasje – AliExpress

Wat zijn jullie plannen voor dit mooie en zomerse weekend?

3 Reacties

  1. 25 mei 2018 / 08:13

    Een heel mooi tasje! Ook je outfit vind ik heel leuk!

  2. 25 mei 2018 / 09:56

    Leuk zo’n rotan tasje! Ik moest er eerst even aan wennen, maar ik ben nu ook om. Ik heb er zelf eentje op het oog met van die leuke pompoms! Denk dat ik die ga bestellen :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: