Mijn nieuwe make-up hoek

Mijn nieuwe make-up hoek

Zijn jullie lekker van het weekend aan het genieten? Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe make-up hoek zien. In de slaapkamer had ik een klein hoekje waar eigenlijk niets mee gedaan werd. Ik had al langer het idee om daar een leuke make-up hoek te maken. Mijn vriend was de afgelopen twee weken vrij en heeft daar een mooi hoekje voor mij gemaakt. Super lief! Ik ben er ook helemaal blij mee. Zo relaxed om mijn make-up en haar gewoon lekker zittend te doen. Kijk je mee naar mijn nieuwe make-up hoek?


Het bureau heeft Dennis precies op maat gemaakt. Deze kocht ik bij Ikea, net zoals de plankjes die erboven hangen. De planksteunen zijn ook van Ikea. De randen heeft hij helemaal afgekit, zodat het er mooi strak uitziet. Op het bureau heeft Dennis ook een verhoging gemaakt waar ik mijn make-up kwasten kwijt kan. Ideaal! De vierkante spiegel kocht ik bij Kwantum. Deze past er ook mooi bij!


Verder heb ik op de plank een glazen kistje staan waar ik mijn sieraden heb opgeborgen. Erg handig! Ook staat hier de mooie flowerbox en een paar van mijn favoriete huidverzorgingsproducten. Op de bovenste plank heb ik een velvet toilettas staan van Dolce & Gabbana met mijn meest gebruikte make-up producten.


Ik ben helemaal blij met mijn nieuwe make-up hoek! Heb jij thuis ook een eigen plek om je make-up te doen?

Fijne zondag!

Share:

12 Reacties

 1. 7 januari 2018 / 09:10

  Wat ideaal, zo’n vriend die dat even voor je maakt! En wat fijn dat je nu heerlijk zo’n hoekje in je slaapkamer hebt. Het ziet er ook echt supermooi uit! Malou x

  • Marloes
   Auteur
   8 januari 2018 / 21:53

   Hihi, daar heb ik inderdaad wel heel veel geluk mee ;-). Dankjewel Malou X

 2. 7 januari 2018 / 10:41

  Wat een mega gezellig hoekje! Echt heel mooi. Ik heb wel een make-up tafeltje, maar eigenlijk maak ik mezelf altijd op in de badkamer, haha.

  • Marloes
   Auteur
   8 januari 2018 / 21:53

   Dankjewel Loes! Dit deed ik zelf ook altijd maar dit is zoveel prettiger <3

 3. 7 januari 2018 / 12:07

  woah zo netjes 😀 ik heb een hele studiokamer/beauty room in huis :3

  • Marloes
   Auteur
   8 januari 2018 / 21:50

   Wat lief je comment! Dankjewel Tamara, jij natuurlijk ook X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: