Mijn nieuwe fotowand van Poster Store

mijn nieuwe fotowand

Mijn nieuwe fotowand van Poster Store

Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe fotowand van Poster Store zien. Eerlijk gezegd had ik niet gedacht dat ik nog iets zou gaan veranderen in huis. Wij gaan tenslotte over zes weken al verhuizen. Toch begon het te kriebelen en wilde ik nog een mooie fotowand boven de Ikea Besta kast in de woonkamer. Toen ik een mail van Poster store binnen kreeg met de vraag of ik wilde samenwerken zei ik dan ook geen ‘nee’. Ik ben dol op mooie posters en prints!

Inspiratie


Na wat fijne inspiratie te hebben opgedaan op de website, ging ik aan de slag met het uitzoeken van mooie posters met bijpassende fotolijsten. Ik haal zoveel inspiratie uit dit soort foto’s. Dit is toch veel te mooi?

Posterstore

Speels ophangen van fotolijsten

Ook deze combinatie vind ik erg mooi! De fotolijsten zijn speels opgehangen, wat zorgt voor een leuk effect. Vooral de fotolijst met palmbomen vind ik prachtig. Wat een geweldige foto is dit!

mijn nieuwe fotowand

Fotowand van Poster Store in de woonkamer

Dit is de fotowand geworden in de woonkamer. De Love Warriors Dogma poster die in het midden hangt, had ik al een hele tijd op het oog en wilde ik graag voor in ons nieuwe huis. Het geeft een beetje een Bohemian touch, zo leuk! Zeker in combinatie met het gouden spiegeltje erbij. De posters die ik heb uitgezocht vind ik erg mooi bij elkaar passen.


Wat ik ook een groot pluspunt vind is dat ze bij Poster Store rekening houden met het milieu. Alle posters worden geprint op papier met FSC 100% label voor hout uit beheerde bossen.

mijn nieuwe fotowand

Ik ben helemaal happy met mijn nieuwe fotowand van Poster Store. Dan heb ik voor de laatste weken in dit fijne appartement nog een mooie wand om tegenaan te kijken. Natuurlijk krijgen deze posters ook een hele mooie plek in ons nieuwe huis!

Wat vinden jullie van mijn nieuwe fotowand?

Mochten jullie ook interesse hebben in een paar mooie posters voor aan de muur? Met de code ‘thebeautyassistant30’ krijg je nu 30% korting op jouw aankoop bij Poster Store. Deze code is geldig van woensdag 8 mei t/m woensdag 22 mei. Let op: m.u.v. Selection posters.

Dit artikel bevat gekregen producten

5 Reacties

 1. 8 mei 2019 / 13:09

  Heeeel mooi deze combi! Ik vind het zo lastig om posters bij elkaar te zoeken omdat er veel keus is. Maar wauw, dit is echt een top combi.

  • Marloes
   Auteur
   8 mei 2019 / 21:17

   Wat lief, dankjewel Simone <3

 2. 8 mei 2019 / 15:54

  Ziet er mooi uit! Leuk ook in combinatie met het gouden spiegeltje. 🙂

  • Marloes
   Auteur
   8 mei 2019 / 21:17

   Dankjewel Kelly!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: