Mijn favorieten van dit moment

mijn favorieten van dit moment

Mijn favorieten van dit moment

Goedemorgen! Ik kan mijzelf niet herinneren wanneer ik voor het laatst een artikel heb gedeeld met mijn favorieten van dit moment. Eigenlijk is dit iets wat ik altijd wel leuk vond om met jullie te delen. Dus vandaag heb ik weer eens een nieuwe favorieten van dit moment. Lees je gezellig mee!

mijn favorieten van dit moment
Mijn allergrootste favorieten van dit moment zijn deze fijne oliën. Iedere week maak ik een haarmasker van Jojoba olie, Castorolie en kokosvet. Deze warm ik op in een pannetje op het fornuis en smeer ik daarna in mijn droge lokken. Vaak slaap ik er een nachtje mee of laat ik het een uurtje intrekken. Zaterdag heb ik een afspraak bij de kapper om mijn haar te blonderen en dan doe ik vaak een mini kuur van tevoren, waarin ik de oliën een week van tevoren om de dag gebruik. Dit werkt echt perfect!

mijn favorieten van dit moment
Mijn tweede favoriet zijn deze twee producten van Paula’s Choice. De BHA daily pore treatment met 2% BHA in combinatie met de moisture renewal oil booster werkt perfect. Ik gebruik de BHA treatment na mijn gewone toner als ik mijn gezicht aan het reinigen ben. De BHA treatment dringt diep door in mijn poriën en voorkomt mee-eters en puistjes. Na het aanbrengen van de BHA treatment gebruik ik de moisture renewal oil booster. Deze combinatie werkt echt perfect voor mij! Echt een aanrader als je regelmatig last hebt van onzuiverheden.

mijn favorieten van dit moment
Om nog even door te gaan over onzuiverheden. Deze nieuwe lijn van Bioré werkt hier ook erg goed voor. Ik gebruik de neusstrips één keer in de week en de cleanser en scrub gebruik ik graag onder de douche. Mijn huid voelt na gebruik van deze producten echt super glad en zacht aan. Helemaal lekker schoon! Zo’n fijn gevoel is dit.

mijn favorieten van dit moment
Dan nog even een non beauty favoriet. Dat is deze koptelefoon van het merk Sudio Sweden. Dit is zo’n geweldig ding! Ik gebruik hem graag als ik achter mijn laptop aan het werken ben. Ook neem ik hem altijd mee als ik met de trein reis of op vakantie ga. Het geluid wat uit deze koptelefoon komt is echt top!


Last but not least ontving ik vorige week een aantal nieuwe posters van Desenio. Twee heb ik er al op de kast gezet in de woonkamer. Ik wil er graag nog een mooie fotowand mee maken op de slaapkamer. Love it!

Vinden jullie het leuk om weer vaker favorieten te zien? 

Share:

4 Reacties

 1. 3 mei 2018 / 07:01

  Mooie favorieten vooral de Bioré producten lijken mij ook zeer fijn. Leuk als je vaker je favorieten deelt 🙂

 2. 3 mei 2018 / 09:44

  Toffe favorieten! Vind je koptelefoon echt prachtig, lijkt me heel fijn.

  • Marloes
   Auteur
   4 mei 2018 / 23:10

   Dankje Loes, hij is echt zo ontzettend fijn! Aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: