Mijn favoriete zonnebril van Ray-Ban

mijn favoriete zonnebril van ray-ban

Mijn favoriete zonnebril van Ray-Ban

Goedemorgen! Hebben jullie ook zoveel zin in het Paasweekend? Begin deze maand bestelde ik een nieuwe zonnebril van Ray-Ban die ik al een hele poos wilde hebben. Dit is inmiddels mijn vijfde Ray-Ban zonnebril en het blijft dan ook mijn favoriete merk. De modellen zijn tijdloos en van zeer goede kwaliteit. Wat ik fijn vind is dat de monturen lekker licht zijn. Je voelt ze haast niet zitten! Ik bestelde de Ray-Ban round metal. Een ronde zonnebril waar ik helemaal gek op ben! Hij is super fashionable en ik draag ook echt alleen nog maar deze zonnebril, haha. Uit mijn collectie is dit toch echt wel mijn favoriet! Kijk je mee?

mijn favoriete zonnebril van ray-ban

Ray-Ban Round Metal

De Ray-Ban round metal is een retro model met ronde glazen. De zonnebril doet me een beetje denken aan de John Lennon brilletjes. Die waren ook altijd rond! Dit model is verkrijgbaar in maar liefst drie verschillende maten: 47, 50 en 53. Ik heb een vrij groot hoofd, dus heb gekozen voor maat 53. De andere maten waren voor mijn gezicht net iets te klein geweest. Dit ziet er dan gelijk een beetje vreemd uit. De zonnebril heeft een gouden montuur met donkergroene glazen.

mijn favoriete zonnebril van ray-ban


Ik heb er in Parijs al heel veel plezier van gehad. Dat hebben jullie misschien al wel gezien op de foto’s die ik op mijn Instagram account heb geplaatst. Je kunt deze Ray-Ban zonnebril echt bij zoveel verschillende outfits matchen. Een tijdloos model, die je altijd kunt blijven dragen. Perfect! Laat de zomer maar heel snel komen!

Wat is jouw favoriete zonnebril van dit moment?

Hele fijne Pasen!

9 Reacties

 1. 31 maart 2018 / 07:51

  Staat je inderdaad erg leuk! En een Rayban zonnebril is altijd een goede aankoop! Laat de zon nu maar gaan schijnen!

 2. 31 maart 2018 / 08:38

  Echt een toffe bril is dit, heb hem zelf ook op mijn wishlist staan 🙂 Staat je super!

 3. 31 maart 2018 / 19:59

  Wat is deze leuk zeg! Ik ben ook Rayban fan, heb eigenlijk geen andere zonnebrillen 😉 Ik vind deze ronde glazen super leuk, ga binnenkort eens kijken bij de opticien of ‘ie mij ook staat 🙂

  • Marloes
   Auteur
   6 april 2018 / 22:04

   Leuk! Ja dat is zeker de moeite waard Wies!

 4. 1 maart 2019 / 12:22

  Ik ben een fan van de bril, de vorm past heel goed bij jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: