Mijn favoriete sneakers van dit moment

Mijn favoriete sneakers van dit moment

Hi allemaal! Sneakers draag ik bijna altijd. Wanneer ik moet werken loop ik dagelijks op sneakers maar ook in mijn vrije tijd vind ik het fijn om op een paar comfy sneakers te lopen. Jullie zien ze regelmatig voorbij komen in mijn outfit posts en vandaag ga ik een aantal van mijn favoriete sneakers met jullie delen. Een aantal heb ik al in mijn kast staan en er staan er ook een paar op mijn wishlist! Als ik op zoek ben naar een nieuw paar sneakers, doe ik dit tegenwoordig altijd via Sneakers4u. 

Dit is een super handige sneaker zoekmachine. Denk aan Google, met alleen maar sneakers. Zo ontzettend handig! Op deze website vind je meer dan 180.000 paar sneakers. Dat is echt gigantisch veel! Je kunt vervolgens op Sneakers4u prijzen vergelijken en zo worden doorgelinkt naar de webshop waar je de sneakers kunt bestellen. Ideaal! Hier kun je ook makkelijk zien bij welke webshop jouw favoriete paar sneakers het goedkoopst is. Kijk je mee naar mijn favoriete sneakers van dit moment?

Zoals jullie misschien inmiddels wel weten, ben ik dol op witte sneakers. Je kunt ze overal bij dragen en zeker in de zomermaanden draag ik graag ‘wit’. Allstars zijn natuurlijk gympen maar zeker in de zomer ontzettend fijn om te dragen. Combineer ze met een leuk shortje, rokje of jeans. Ze lopen niet alleen heel erg lekker maar je kunt ze ook zo in de wasmachine stoppen als ze vies zijn. Handig! De Puma sneakers heb ik nog niet zo heel lang maar draag ik erg graag. Vooral het gestreepte lint maakt de sneaker toch wel uniek. In deze outfit post liet ik de Puma Basket Heart sneakers al aan jullie zien. Ze lopen ook mega lekker! Nike Air Force 1 is een geweldige sneaker die ik al ontzettend lang wil aanschaffen. Deze zomer moet het er toch maar eens van komen! Het model is stoer en kun je op talloze manieren combineren. Je hebt ze in een laag en hoog model maar zelf vind ik het lage model het leukste!

Ook ‘Dad’ sneakers zijn dit seizoen helemaal hip in modeland. In het begin moest ik ontzettend hard lachen om deze grote en nogal ‘lomp’ ogende sneakers. Maar ik ben helemaal om! You love it or you hate it 😉. De dad sneakers zitten niet alleen erg comfortabel maar kun je ook nog eens erg stylish combineren. De Balenciaga Triple S blijven hoog bovenaan mijn wishlist staan maar zijn helaas toch echt ‘te’ duur! De Zela sneakers van Steve Madden zijn hiervoor een goedkoper alternatief. Deze zwarte sneakers met tijgerprint en rode details vond ik echt helemaal leuk! Ik kan dan ook niet wachten tot ik ze binnen krijg en kan combineren met een leuke outfit. Soon more on the blog!

Welke sneaker is jouw favoriet? En wat vind jij van de ‘Dad’ sneaker trend?

 

Dit artikel is ontstaan d.m.v. een samenwerking
Share:

8 Reacties

 1. 13 juni 2018 / 06:26

  Leuke sneakers. Mijn Allstars blijven fijn.. ik heb het lage model maar dan compleet wit. De dad sneakers vind ik heel tof, maar niet mijn ding om te dragen.

  • Marloes
   Auteur
   13 juni 2018 / 13:46

   Die blijven inderdaad ontzettend fijn en lekker tijdloos! Oeh de compleet witte zijn ook gaaf!

 2. 13 juni 2018 / 06:41

  Ik draag heel graag sneakers en ga zeker op deze site rondkijken. De dad sneaker is niet mijn ding 🙂

  • Marloes
   Auteur
   13 juni 2018 / 13:46

   Hi Laura, ja zeker handig! Leuk zijn ze he?

 3. 15 juni 2018 / 13:48

  Zelf heb ik ook twee paar All stars staan voor de zomer. Volledig wit en de klassieke met rode randje! Vind de dad sneakers niet zo mijn ding dus die sla ik over 🙂

  • Marloes
   Auteur
   18 juni 2018 / 20:20

   Oeh leuk zeg! Volledige witte zou ik ook nog wel willen. Nee ik snap dat de DAD sneaker ook echt wel je ding moet zijn. Ze zijn zo ‘HUGE’. Haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: