Mijn favoriete skincare van Paula’s Choice

Mijn favoriete skincare van Paula’s Choice

De skincare van Paula’s Choice is al heel wat jaren favoriet bij mij. De BHA gel gebruik ik sinds 2013. Ongeveer zes jaar geleden begon ik met het lezen van de blogs van Jetske Ultee. Zij is een onderzoeksarts in de cosmetische dermatologie. Vanaf dat moment ben ik mijzelf gaan verdiepen in ingrediëntenlijsten en wat nu wel en niet werkt voor je huid. De producten van Paula’s Choice heb ik vanaf dat moment ook ontdekt. Vandaag review ik twee van mijn favoriete skincare van Paula’s Choice. Lees je mee?

Paula’s Choice Skin Perfecting 2% BHA Gel €33,00

Laat ik beginnen met mijn all time favorite! De BHA gel van Paula’s Choice. Dit product werkt voor mij echt als een wondermiddel. Een paar jaar geleden voordat ik begon met het gebruiken van een BHA gel, had ik last van onderhuidse kleine bultjes op mijn voorhoofd. Binnen twee weken na het gebruik van de BHA gel waren die bultjes al verleden tijd.

Een BHA gel is een exfoliant die puistjes tegengaat en mee-eters aanpakt. Het verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een mooie gladde en egale huid. Met een flesje van 100ml doe ik echt ontzettend lang. Zelf gebruik een BHA gel zo’n 3-4x in de week. Met een flesje doe ik 6-7 maanden. Je hebt maar een klein beetje gel nodig voor het gelaat.

Ingrediënten en het gebruik van een BHA gel

De actieve ingrediënten in de BHA gel zijn: bisabol, groene thee extract en salicylzuur. Bisabol heeft een kalmerende werking op de huid en groene thee extract is een krachtige antioxidant, die ook kalmerend werkt. Salicylzuur is de exfoliant die dode huidcellen verwijdert van het huidoppervlak en binnenin de porie. Als je een exfoliant gebruikt zoals een BHA gel is het wel super belangrijk om de huid te beschermen met een zonnebrandcrème.

Zelf breng ik de BHA gel aan voordat ik ga slapen. Ik reinig eerst mijn huid met een reinigingsfoam of miccelair water. Als mijn huid goed schoon is breng ik de gel aan op mijn gezicht. Ik focus me vooral op mijn t-zone. Als de gel is ingetrokken breng ik nog een serum en nachtverzorging aan.

‘s Morgens reinig ik mijn gezicht weer en voelt mijn huid super glad en zacht aan. Een fijn gevoel! Puistjes heb ik dankzij de BHA gel bijna nooit en mijn gezicht is mooi egaal. Mee-eters zijn op mijn neus erg hardnekkig maar al stukken minder dan voorheen.

Paula’s Choice Clinical Ceramide-Enriched Oogcrème €47,00

De oogcrème van Paula’s Choice gebruik ik pas sinds kort. Dit is ook een nieuw product maar werkt zo fijn. De rijke oogcrème bevat het CollagenSupport Complex, waarin huidherstellende ceramiden zijn verwerkt met retinol en vitamine C.

De combinatie van deze ingrediënten zorgt ervoor dat de huid rondom de ogen wordt gehydrateert en versterkt. De fijne lijntjes en rimpeltjes rondom de ogen worden zichtbaar verminderd en maakt de huid steviger en stralender. Het resultaat is een frisse en stralende blik.

De oogcrème breng ik heel lichtjes aan onder mijn ogen met een kloppende beweging. Zorg ervoor dat je niet teveel product pakt. Dankzij het pompje werk je ook nog eens heel hygiënisch. Een groot pluspunt! Na een paar weken gebruik merk ik dat mijn fijne lijntjes een stuk minder zijn dan voorheen. Ik heb nog geen rimpeltjes maar wel droge/fijne lijntjes rondom mijn ogen. Dankzij deze crème is het al een heel stuk minder!

Conclusie

Ik ben echt super tevreden over deze twee producten van Paula’s Choice. Het zijn echt mijn favorieten, die ik zeker weten blijf gebruiken. De BHA gel gebruik ik al zo’n 5-6 jaar (met een tussenpauze van steeds een paar maanden). De oogcrème heb ik recent ontdekt en behoort ook nu al tot mijn favorieten. Paula’s Choice gebruikt geen irriterende bestanddelen en alleen ingrediënten die ook echt wat goeds doen voor de huid.

De producten van Paula’s Choice zijn verkrijgbaar in de webshop

Gebruik jij weleens skincare van Paula’s Choice?

Dit artikel bevat producten die ik gekregen heb van een bedrijf

1 Reactie

  1. 2 mei 2019 / 18:05

    Mooie producten! Ik moet echt eens iets proberen van Paulas Choice.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: