Mijn favoriete sieraden van dit moment

mijn favoriete sieraden

Mijn favoriete sieraden van dit moment

Hi allemaal! Zijn jullie ook zo dol op sieraden? Ik kan er geen genoeg van krijgen. Zelf wissel ik graag af met sieraden maar er zijn ook een aantal favorieten die ik niet snel inruil voor een ander sieraad, zoals mijn horloge van Rosefield en ringen van Melano. Die zie je mij bijna altijd dragen op outfit foto’s. Kijk je mee naar mijn favoriete sieraden van dit moment?

Schelpen, daar kun je niet omheen deze zomer. Momenteel zijn sieraden met schelpen een echte trend. Je ziet ze veel voorbij komen op Instagram. Ik bestelde laatst een paar leuke sieraden met schelpen voor de zomer. Een enkelbandje, ketting en oorbellen. Erg leuk om te dragen naar het strand, of bij een zomerse outfit.

Dit leuke enkelbandje heeft gouden details en er hangt een schelp aan. Je kunt hem makkelijk knopen met het touwtje. In de winter draag ik nooit een enkelbandje maar in de zomer vind ik dit extra leuk staan!

Af en toe draag ik ook zilveren sieraden om mee af te wisselen. Deze mooie oorbellen van Ti Sento kreeg ik twee jaar geleden van Dennis, toen we onze eerste kerst samen vierden. Ook had ik altijd hele mooie rosé kleurige Swarovski oorbellen, die ik bijna dagelijks droeg. Deze oorbellen ben ik helaas drie jaar geleden bij het verhuizen kwijtgeraakt, zo ontzettend jammer.

Hier zie je mijn favoriete horloge van Rosefield, ringen van Melano en een mooie armband met een halve maan en een rondje van Club Manhattan. Dit staat ook altijd zo mooi bij elkaar. Gouden sieraden zijn toch wel een groot favoriet van mij!

Hier draag ik een combinatie van de schelpenketting met een gouden ketting met maantje eraan. Het gouden kettinkje is van het merk LUZ. Ook dit kettinkje behoort tot mijn favorieten en draag ik regelmatig. Hij blijft ook mooi!

Wisselen jullie vaak van sieraden? Wat zijn jouw favoriete sieraden van dit moment?

Share:

2 Reacties

 1. 13 juli 2019 / 13:12

  Ohh ik hou echt van schelpensieraden! Die oorbellen en ketting vind ik dus echt heel leuk!

  • Marloes
   Auteur
   14 juli 2019 / 22:33

   Dankje Fleur! Yay, ik ben er ook helemaal weg van momenteel. Zo leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: