Mijn favoriete huidverzorgingsproducten

favoriete huidverzorgingsproducten

Mijn favoriete huidverzorgingsproducten

Zoals jullie weten test ik voor mijn blog veel verschillende huidverzorgingsproducten uit. Inmiddels heb ik in de zes jaar dat ik blog, van alle merken wel wat uitgeprobeerd. Het lijkt mij leuk om mijn favoriete huidverzorgingsproducten van dit moment met jullie te delen. Over bijna alle producten die ik vandaag in dit artikel laat zien, heb ik al eerder een review geschreven. Benieuwd? Lees dan snel verder!

favoriete huidverzorgingsproducten

Ik begin met een hele fijne Energy Boosting Face Mist van Origins. Deze gebruik ik ‘s ochtends na het reinigen van mijn gezicht. Het is een fijne wake-up spray die mijn gezicht wakker maakt. Deze face mist bevat verkwikkende ingrediënten zoals cafeïne en sinaasappel. Hij ruikt ook erg lekker! Ook gebruik ik de face mist als booster gedurende de dag of om mijn make-up te setten.

favoriete huidverzorgingsproducten

De GlamGlow Starpotion is ook echt een topper. Deze breng ik na mijn face mist aan. De Glamglow is een gezichtsolie met houtskool erin verwerkt. Je huid krijgt er een hele mooie glow van. Er zit o.a. arganolie in, waardoor je huid een boost krijgt. Als de Glamglow Starpotion goed is ingetrokken breng ik mijn dagverzorging aan.

De Babor Skinovage is echt mijn topper van dit moment! Zeker nu het winter is kan mijn huid wel een rijkere crème gebruiken. Babor Skinovage is een crème die vol en rijk is en mijn huid zijdezacht aan laat voelen. Deze moisturizer zit boordevol voedende ingrediënten. Ook trekt de crème snel in mijn huid en voelt ze de hele dag door verzorgd aan.

favoriete huidverzorgingsproducten

Iedere week gebruik ik een gezichtsmasker. Het Bobbi Brown Radiance Boost masker is mijn favoriet van dit moment. Dit is namelijk het perfecte masker voor als je weinig tijd hebt. De Radiance Booster van Bobbi Brown heeft een 2-in-1 werking. Dit masker geeft de huid een boost en verwijdert daarbij de dode huidcellen. Er zitten hele kleine walnootkorrels in verwerkt. Na het aanbrengen laat je het masker 2-3 minuten inwerken en spoel je het gezicht af met lauwwarm water. Het resultaat is een stralende en superzachte huid!

Wat zijn jouw favoriete huidverzorgingsproducten van dit moment?

Share:

3 Reacties

 1. 1 februari 2019 / 06:52

  Mooie producten. De Babor creme lijkt mij heel fijn. Een van mijn favoriete producten is de huidolie van Nuxe. De geur alleen al 🙂

 2. 1 februari 2019 / 23:19

  Je hebt weer een prachtige review geschreven en je foto’s zien er ook weer mooi uit. Sowieso zijn deze producten onbekend terrein voor mij, je hebt mij wel nieuwsgierig gemaakt! Fijn weekend Marloes

  • Marloes
   Auteur
   4 februari 2019 / 22:12

   Leuk om te horen Rachel, dankjewel! Echt aanraders om uit te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: