Mijn favoriete highlighter voor de zomer

Mijn favoriete highlighter voor de zomer

Mijn favoriete highlighter voor de zomer

Good Morning! Vandaag begint officieel de zomer, yay! Op naar nog veel meer zonnige dagen. Laatst was ik mijn make-up stash aan het opruimen en kwam ik deze prachtige highlighter van Make-up Studio tegen. Ik draag tegenwoordig niets anders meer dan Mystic Dessert. Deze mooie highlighter van Make-up Studio is perfect voor de zomer. Hij heeft namelijk een prachtige gouden glow, die perfect staat bij een sunkissed skin. Ben je nog op zoek naar een mooie highlighter? Kijk dan snel even verder!

Mijn favoriete highlighter voor de zomer

De highlighter van Make-up Studio zit verpakt in een mooi mat zwart doosje. De verpakking oogt erg sjiek en stijlvol. Just how I like it! Er zit maar liefs 7 gram poeder in het doosje. De kleur van de highlighter heet Mystic Desert. De highlighter heeft een mooie gouden glow, met warme ondertoon.


Zelf draag ik een highlighter altijd op mijn jukbeenderen en af en toe boven mijn wenkbrauwen. Ik vind deze gouden highlighter wel wat weg hebben van het Urban Decay X Kristen Leanne palette, waar ik laatst een review over schreef.

Mijn favoriete highlighter voor de zomer
De pigmentatie is top. Hier heb ik één veeg van Mystic Dessert aangebracht. De swatch foto heb ik gemaakt met flitser, zodat je de glans goed kunt zien.


Hier heb ik Mystic Dessert op mijn jukbeenderen aangebracht. De glans die achterblijft is echt zo pretty. Ik mag alleen de volgende keer ‘nog’ meer product aanbrengen voor de swatch. In de spiegel leek het al erg veel maar op de foto valt de highlighter toch nog een beetje weg.

Ben jij nog op zoek naar de perfecte glow voor de zomer? Mystic Dessert is verkrijgbaar bij Make-up Studio en kost €24,90.

4 Reacties

  • Marloes
   Auteur
   23 juni 2018 / 09:14

   Zo lief <3 X

 1. 21 juni 2018 / 15:14

  Ja, die is echt supermooi en warm! Ook een van mijn favorieten =)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: