Mijn favoriete herfst look

Mijn favoriete herfst look

Mijn favoriete herfst look

Herfst outfits zijn samen met winter outfits mijn favoriet! Oversized truien, laagjes, talloze combinaties en veel keuze uit verschillende soorten schoenen. Vandaag deel ik mijn favoriete herfst look van dit moment met jullie.

Ik ben dol op kleuren maar wat betreft kleding pak ik meer naar neutrale tinten zoals grijs, beige en natuurlijk zwart. Zwart doet het gewoon altijd goed en kun je natuurlijk met van alles combineren. Vorig jaar kocht ik deze leuke jas bij Zara. Ik draag hem echt ontzettend veel en hij zit ook zo lekker! Ik vind hem ook erg goed passen bij deze outfit. Lekker stoer in combinatie met de laarsjes, het petje en de trui. Kijk je mee naar de complete outfit?

Mijn favoriete herfst look
Mijn favoriete herfst look
Mijn favoriete herfst look

De foto’s schoten we tijdens één van de laatste ‘Autumn days’. Het was zo’n mooie dag. Vrij koud maar het zonnetje scheen wel weer erg lekker. De zwarte outfit combineerde ik met mijn taupe/zandkleurige sweater en een pantalon. Deze kocht ik beide bij H&M en zowel de broek als trui zit echt super comfortabel. De trui prikt niet, wat erg fijn is! Dat zou je bijna vergeten als je nu naar buiten kijkt. Onderweg kwamen we dit super mooie oude pand tegen. Ik ben hier zo verliefd op! Echte ‘house goals’ dit, haha! Mocht je nog benieuwd zijn dan andere herfst outfits die ik eerder gedeeld heb met jullie, kijk dan even hier

Outfit details
Sweater – H&M
Pantalon – H&M
Enkellaarsjes – Nelson schoenen
Petje – H&M
Jas – Zara

Wat vinden jullie van deze outfit? En wat is jouw favoriete kledingstuk van dit moment?7 Reacties

 1. 28 november 2018 / 07:01

  Mooie outfit! Ik hou ook van deze kleuecombi. Mijn favoriet op dit moment is mijn faux fur okergele jasje.

 2. 28 november 2018 / 09:04

  Mooie outfit, ik vind alle items leuk. Mij favoriet op dit moment is een groen jasje van suede.

 3. 28 november 2018 / 09:25

  Hele stoere look ik vind alles heel goed bij elkaar passen! ik hou ook van zo’n petje zelf heb ik er momenteel twee.
  Zwart en eentje met een ruitje!

 4. 28 november 2018 / 10:25

  Wat een leuk petje! Staat je goed deze look 🙂

 5. 28 november 2018 / 10:44

  Ik vind je petje zo leuk! Zelf heb ik zulke fisherman hats in meerdere kleuren, haha. Mag ik vragen met welke lens je deze foto’s hebt gemaakt? Ze zijn zo mooi geworden namelijk!

 6. 28 november 2018 / 13:44

  Wat een superleuke outfit, hele mooie foto’s ook. Ik ben ook zo dol op zwart, haha!

 7. 28 november 2018 / 14:48

  Een heerlijk lookje! Wel ook een beetje hoe ik mij het liefst draag in de herfst, al draag ik zelf nooit een petje. Weet niet waarom, vind het namelijk wel heel erg tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: