Mijn favoriete Herfst items

Mijn favoriete Herfst items

Mijn favoriete Herfst items

Goedemorgen! Hebben jullie een fijn weekend gehad? Vandaag deel ik met jullie mijn favoriete herfst items van dit moment. De herfst is echt mijn lievelingsseizoen! Vooral omdat het zo knus, gezellig en mooi is. Op een zonnige herfstdag lekker naar buiten om te wandelen en te genieten van de mooie herfstbladeren. Laatst plaatste ik weer eens een bestelling bij H&M en bestelde ik deze leuke kleding voor de herst. Ik ben helemaal klaar voor ‘Fall’! Is jullie garderobe al up-to-date?

Mijn favoriete Herfst items
Allereerste deze fijn gebreide camel trui. Hij is lekker warm en de trui heeft een prachtige kleur die je in de herfst eindeloos kunt combineren. Voor nu draag ik hem met een spijkerbroek en enkellaarsjes. Maar ook boven een rokje met overknee boots staat deze trui erg leuk!

Mijn favoriete Herfst items
Mijn favoriete Herfst items
Mijn grootste favoriet is dit geruiten blazertje. Ik vind hem zo ontzettend gaaf! Ruitjes zie je ontzettend veel dit najaar. Deze blazer combineer je casual met een spijkerbroek of juist netjes op een zwarte broek of een leuk rokje.Ook streepjes zie je eigenlijk ieder seizoen wel weer terug. Ik had zelf nog helemaal niet veel shirtjes met streepjes in mijn garderobe. Een coltruitje is altijd wel erg fijn in de herfst. Deze is perfect voor de wat warmere herfstdagen en kun je ook overal goed mee combineren. Ik vind hier mijn schipperspetje er ook erg leuk bij staan. Deze variant met leren klep blijft zo tof! Ik draag hem stiekem heel veel!


En als laatste item dit mooie leren bikerjasje. Deze mag zeker niet ontbreken! In de herfst is hij voor nu nog lekker om te dragen met een warme sjaal erover.

Wat vinden jullie van mijn favoriete herfst items? En wat mag deze herfst in jouw garderobe niet ontbreken?

11 Reacties

 1. 23 oktober 2017 / 06:39

  Hele leuke items! Ik vind de herfst ook een heel fijn (mode) seizoen! Vooral truitjes en vesten mogen dan niet ontbreken.

 2. 23 oktober 2017 / 07:39

  Wat een mooie items! Vind de eerste trui je heel mooi staan qua kleur.

  • Marloes
   Auteur
   25 oktober 2017 / 22:34

   Lief dankjewel! Dit is ook echt mijn favoriete kleur <3

 3. 23 oktober 2017 / 10:19

  Die blazer met die ruitjes is idd suuuperleuk! Ik ben overigens ook fan van de blazers met pied-de-poule print, maar nog steeds geen leuke gevonden. Superleuke stijl heb je ook <3

  • Marloes
   Auteur
   25 oktober 2017 / 22:34

   Thanx babe! Lief van je X

 4. 23 oktober 2017 / 14:39

  ik vind fijne streepjes op shirts altijd zo classy :3

 5. 24 oktober 2017 / 16:54

  De blazer met ruitjes is erg leuk! Ook staat de schippershoed je erg goed (:

  • Marloes
   Auteur
   25 oktober 2017 / 22:33

   Lief, dankjewel Rosanne 🙂

 6. 27 oktober 2017 / 09:05

  Leuke items! Die camel trui zou ik ook wel willen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: