Mijn favoriete chino voor dit voorjaar

mijn favoriete chino voor dit voorjaar

Mijn favoriete chino voor dit voorjaar

Good Morning! Deze week zijn de temperaturen heel anders dan vorige week. Toen leek het wel zomer! Raar dat het weer in Nederland van vrij extreem, naar ineens 10-15 graden minder kan zijn. Laatst deed ik echt een mega bestelling bij H&M. De collectie is momenteel zo ontzettend leuk! Ik zal binnenkort weer eens een paar H&M favorieten met jullie delen. Ik wilde graag wat nieuwe items voor het voorjaar en de zomer. De laatste tijd heb ik mijn kledingkast flink opgeruimd en daarom was nieuwe kleding erg welkom. Ik bestelde een hele toffe katoenen chino. Chino’s zitten zo lekker maar ik draag ze eerlijk gezegd al jaren niet meer. Zeker wanneer het warmer is buiten, zit een chino lekker luchtig en comfortabel. Toen Dennis en ik vorige week aan het fietsen waren, kwamen we langs een prachtige jaren’30 woning, waar deze mooie Magnolia boom stond. Een perfecte plekje om een paar outfit foto’s te shooten! Kijk je mee naar mijn favoriete chino voor dit voorjaar?

mijn favoriete chino voor dit voorjaar
mijn favoriete chino voor dit voorjaar
mijn favoriete chino voor dit voorjaar

De katoenen chino is lichtblauw van kleur en heeft witte streepjes. Ik combineerde de chino met een wit
t-shirt met print van H&M en mijn favoriete Adidas Stan Smith sneakers. Deze sneakers kun je werkelijk overal onder dragen. Daarbij lopen ze ook ontzettend lekker! Ook droeg ik de Ray-Ban round metal zonnebril met gouden montuur. My favorite!

Outfit Details
Shirt – H&M
Chino – H&M
Sneakers – Adidas Stan Smith
Zonnebril – Ray-ban
Armband – MyJewellery
Ketting – Capricci

 

Draag jij weleens een chino?

3 Reacties

  1. 26 april 2018 / 07:14

    Een hele mooie chino! Ik draag ze ook heel graag in de zomer.

  2. 27 april 2018 / 18:16

    Wat een heerlijk broekje zeg! Ik vind hem echt onwijs mooi. Je hebt hem ook echt super leuk gecombineerd. Mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: