Maria Nila Silver Shampoo en Conditioner

Maria Nila Silver Shampoo en Conditioner

Maria Nila Silver Shampoo en Conditioner

Een tijdje terug schreef ik een review over een aantal fijne haarproducten van het merk Maria Nila. Maria Nila is een Zweeds merk met 100% vegan haarproducten. Ik ben inmiddels groot fan van dit mooie merk en gebruik hun producten graag. Ik wil mijn blonde lokken graag assig van kleur houden, dus ben ik altijd in de weer met een zilvershampoo. Ik heb inmiddels al heel wat merken uitgetest maar ik kan verklappen dat dit één van mijn nieuwe favorieten is. Nieuwsgierig naar de Maria Nila Silver Shampoo en Conditioner? Lees dan snel verder!

Maria Nila Silver Shampoo en Conditioner

100%  Vegan

Wat ik fijn vind aan de haarproducten van Maria Nila is dat ze 100% vegan zijn en dat er geen sulfaten en parabenen in verwerkt zitten. SLS kan je haar flink uitdrogen en dat verschil merk je gelijk! De producten zitten verpakt in ‘hoe kan het ook anders’ paarse flessen. In de producten van Maria Nila zit een Colour Guard Complex, die het haar beschermt en kleurverlies dat in verband staat met wassen, warmte en styling verminderd.


De shampoo is mild en werkt prettig. Ondanks dat er geen SLS in de shampoo verwerkt zit, schuimt hij wel lichtjes. De shampoo reinigt mijn haar goed en de gele gloed verdwijnt. Top! Ik laat een zilvershampoo wel altijd minimaal 5 minuten inwerken.

Ingrediënten

Bamboo Extract, Fragrance, Fruit Extract (bessen), Glycerine, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, Phenylpropanol, Propylene Glycol, Tocopherol, WaterOok de conditioner is top! Hij maakt mijn haar super zacht en vooral heel glanzend. Ook zit er een UV protector in, die mijn haar beschermt tegen hitte. Ideaal!  De conditioner laat ik zo’n 5 minuten inwerken en spoel ik daarna uit met lauwwarm water. Zonnebloemolie en olijfolie zijn toegevoegd aan de conditioner en laten mijn haar mooi glanzen.

Ingrediënten

Bamboo Extract, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Dimethicone, Dimethiconol, Fragrance, Fruit Extract, Hexyl Cinnamal, Lactic Acid, Limonene, Linalool, Olive Oil, Phenylpropanol, Propylene Glycol, Sunflower Oil, Water

Maria Nila Silver Shampoo & Conditioner

Conclusie

De silver shampoo en conditioner zijn een fijn duo om samen te gebruiken. Zilvershampoo is normaal gesproken een shampoo die je haar toch wat uitdroogt. Daar merk ik met de silver shampoo van Maria Nila helemaal niets van. Mijn haar voelt zacht en gehydrateerd aan en glanst (voor mijn type haar) veel. Zo fijn! Echt een aanrader. Het enige nadeel is dat er wel een prijskaartje aan de producten van Maria Nila zit. Voor de shampoo en conditioner betaal je €27,00 per fles.

De producten van Maria Nila zijn o.a. verkrijgbaar bij John Beerens. Heb jij al weleens een haarproduct van Maria Nila gebruikt? 

3 Reacties

  1. 6 september 2018 / 08:56

    Fijn dat deze shampoo je haar totaal niet uitdroogt! De vormgeving ziet er ook erg chique uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: