Makeup Geek Eyeshadows

makeupgeek17

Makeup Geek Eyeshadows

Vanaf het moment dat ik Jaclyn Hill op YouTube ben gaan volgen, wilde ik al Makeup Geek oogschaduws aanschaffen. De pigmentatie is op en top en de producten zijn ook nog eens super betaalbaar. Toen Jeroen de afgelopen 10 weken in Amerika zat besloot ik een bestelling te plaatsen en bij hem af te laten leveren. Ik was dan ook ontzettend blij toen hij vorige week weer thuis kwam en ik met de oogschaduws aan de slag kon gaan. Yay!

makeupgeek4
Ik bestelde in totaal 7 oogschaduws waarvan 1 foiled eyeshadow. De foiled eyeshadows zijn nog intenser van kleur! De oogschaduws van Makeup Geek zouden wat betreft pigmentatie nog beter zijn dan die van MAC. De kleuren die ik gekocht heb zijn; Shimma Shimma, Peach Smoothie, Bada Bing, Mesmerized, Roulette, Prom Night en Créme Brulee.

makeupgeek5
makeupgeek6
Ook kocht ik gelijk het Z-palette erbij. Hier kun je de Makeup Geek pan eyeshadows makkelijk in klikken doordat er een magneet in het Z-palette zit. Super handig! In het Z-palette passen 9 oogschaduws.

makeupgeek7
De bovenste rij met kleuren van links naar rechts zijn; Peach Smoothie, Créme Brulee, Shimma Shimma
De middelste rij van links naar rechts; Prom Night, Roulette en Bada Bing
Onderste rij; Mesmerized

makeupgeek8
De pigmentatie is echt geweldig! De oogschaduws voelen boterzacht aan en met één veeg krijg je al een mega goede pigmentatie. Zelfs Bada Bing die vrij donker is van kleur is erg goed gepigmenteerd. Heel fijn!  Dit zijn zeker te weten mijn fijnste oogschaduws ever!

makeupgeek13
makeupgeek16
Dit is de uiteindelijke look die ik maakte met een paar Makeup Geek oogschaduws. Ik bracht Peach Smoothie aan als transitie kleur. Prom Night bracht ik aan op mijn bewegend ooglid en Mesmerized in de crease en onder mijn onderste wimperrand. Bada Bing heb ik als laatste aangebracht in mijn outer V en Shimma Shimma op mijn wenkbrauwbot en binnenste ooghoeken. De oogschaduws zijn erg fijn om mee te werken, veroorzaken niet tot nauwelijks fall out en blenden ontzettend makkelijk. Ik ben echt gek op deze oogschaduws en ga er zeker binnenkort nog meer bestellen. De oogschaduw blijft de hele dag goed op haar plek zitten. Toen ik deze foto’s maakte had ik de oogschaduw al zeker 7 uur op mijn ogen zitten. Helemaal top!

Conclusie

Het is wel duidelijk dat ik ontzettend tevreden ben over de oogschaduws van Makeup Geek. Ik vind ze allemaal even mooi en ze zijn gewoon super fijn om mee te werken. Ik zou het liefst alle oogschaduws van Makeup Geek in mijn stash willen. Wie weet…ooit! Haha! Het enige nadeel is dat Makeup Geek niet in Nederland verkrijgbaar is, alleen via de online webshop. Hou ook rekening met eventuele invoerkosten.

De normale oogschaduw pans van Makeup Geek kosten $6,- per stuk en de foiled oogschaduw $9,99. Makeup Geek is via deze webshop te bestellen.

Zijn jullie bekend met Makeup Geek? En zou je zelf nog wat van dit merk willen uitproberen?


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

25 Reacties

 1. 27 oktober 2015 / 06:22

  Jaaaa, Make-up Geek is zeker een merk die ik nog erg graag aan mijn stash wil toevoegen. Wat heb je een mooie kleuren gekocht! Precies de kleuren die ik ook wel zou willen. Wat is de pigmentatie top en wat heb je een mooie look gemaakt :-)!

 2. 27 oktober 2015 / 06:32

  Yeahhh wat super lief dat Jeroen het wilde meenemen, Echt hele toffe kleurtjes!

 3. 27 oktober 2015 / 07:19

  Oeh! Wat een prachtige kleuren! Je look is ook erg mooi!

 4. 27 oktober 2015 / 08:23

  Wauw, wat een prachtige kleuren heb je uitgekozen. De pigment ziet er stuk voor stuk top uit! En het eindresultaat van de look is ook erg pretty <3

 5. 27 oktober 2015 / 08:27

  Wauw, mooie look is dit! De kleuren die je hebt gekozen zijn helemaal mijn smaak

 6. 27 oktober 2015 / 08:27

  Woooow wat een prachtige foto’s heb je ervan gemaakt! Echt supermooi, wat een heerlijke review om te zien en te lezen!

 7. 27 oktober 2015 / 08:28

  Prachtige oogschaduws! Ik zie ze steeds vaker en begin toch wel nieuwsgierig en hebberig te worden.

 8. 27 oktober 2015 / 08:35

  Oooh wat ben ik jaloers op je, ik wil ze ook ZO graag hebben! Super fijn dat je ze zo kon bemachtigen, ze zijn prachtig!

 9. 27 oktober 2015 / 08:38

  Wat super leuk dat je de palettes zelf kan vullen en ik vind de pigmentatie ook erg mooi!

 10. 27 oktober 2015 / 09:40

  Ik kende dit merk nog niet. Klinkt goed! Ik vind ook je lippenstift heel erg mooi!

 11. 27 oktober 2015 / 14:52

  Hier was ik benieuwd naar! Ik zie vaak van dit merk felle kleuren voorbij komen, dit is echter meer mijn ding. Heel fijn pigment ook!
  XOXO esmee

 12. 27 oktober 2015 / 15:06

  Ze zijn prachtig! Peach Smoothie, Créme Brulee, Shimma Shimma
  Prom Night heb ik zelf ook van jouw set het is echt een prachtige set meid! envy vind ik ook geweldig ik wil er ook zeker nog meer gaan bestellen love it!

 13. 27 oktober 2015 / 17:06

  Wauw, ze zijn inderdaad super goed gepigmenteerd! Vooral je ooglook ziet er prachtig uit. Als ze wat makkelijker te bestellen waren, had ik er zeker wat van gekocht :).

 14. 27 oktober 2015 / 17:48

  Wat een mooie kleuren en ook erg mooie look!

 15. 27 oktober 2015 / 18:22

  hele mooie kleurtjes! Ik zou ze zelf ook wel eens willen proberen

 16. 27 oktober 2015 / 18:24

  Ziet er echt prachtig uit. De rode kleur <3

 17. 27 oktober 2015 / 20:12

  Wat een super merk he! Ik heb in totaal nu 16 kleuren en gebruik ze bijna iedere dag. Je kunt er zoveel kanten mee op. Ik wil heel graag de nieuwe matte kleuren gaan proberen en de duochrome, binnenkort ga ik weer een bestelling plaatsen Yay!

  • Marloes
   Auteur
   27 oktober 2015 / 21:55

   Ah wat super! Ze zijn inderdaad zo ontzettend fijn! Ik ben ook heel benieuwd naar de matte tinten inderdaad!

 18. 27 oktober 2015 / 23:16

  Wat een mooie ooglook heb je gemaakt! Oooh ik wil ze zo graag proberen, denk binnenkort toch maar een paar bestellen! 🙂

 19. 29 oktober 2015 / 19:40

  Mooie kleuren heb je uitgekozen! Ik heb ze ook sinds kort en vind ze heel fijn! <3

 20. 1 november 2015 / 21:05

  Supermooi maar zoo balen dat de verzend/invoerkosten zo hoog zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: