Make-up uitproberen via handige apps

make-up uitproberen via handige apps
Make-up uitproberen via handige apps

De trends en mogelijkheden op het gebied van persoonlijke verzorging veranderen constant. Niet alleen kunnen we dankzij make-up producten telkens op nieuwe manieren ons uiterlijk oppoetsen, maar tegenwoordig kunnen we dat ook doen via handige apps. De camera’s van smartphones worden steeds beter, en bieden ons een helpend handje bij het opmaken. De nieuwe generatie camera’s fungeren uitstekend als een mobiele spiegel. Daarnaast barst het van de tips en trucs op sociale media. Populaire apps als Instagram zijn hier super populair in.

Het overkomt ons allemaal wel eens dat we een bad day hebben, waarop we er een beetje moe en suf uitzien. Op dat moment kan de app Facetune onze afbeeldingen omtoveren, zodat we er op selfies toch nog stralend uitzien. Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je een beetje jezelf blijft. Overdrijf het dus niet!

Super handige YouTube kanalen zoals MakeUpStudioChannel bewijzen hoe handig YouTube kan zijn als bron van stap-voor-stap tutorials. Via die handleidingen kan je jou favoriete looks realiseren, en zie je er in mum van tijd uit als een pretty make-up guru.

Tegenwoordig zijn apps als YouTube onmisbaar in ons leven. In 2017 lijkt er een app te bestaan voor werkelijk alles, of je nou via DuoLingo een nieuwe taal wil leren, via SkyScanner ticketprijzen wil opvragen, of een beetje spanning, sensatie en glamour wil beleven door machines te bespelen via online casino Nederland. Voor ieder wat wils!

Een van de allerbeste make-up apps is GlamScout. Daarmee kan je een foto nemen van opvallende make-up die je bijvoorbeeld in een tijdschrift hebt gezien. De app herkent het product door te zoeken in het aanbod van meer dan 80 mode- en cosmeticamerken. De L’Oreal Makeup Genius app heeft een vergelijkbare functie, want daarmee kan je de producten van het modemerk virtueel aanpassen. De real-time camera fungeert als spiegel, zodat je kan ontdekken welke kleuren en tinten het best bij je gezicht passen.

Gebruik jij weleens een beauty app om make-up bij jezelf uit te proberen? 

8 Reacties

 1. 16 maart 2017 / 06:07

  Ik gebruik eigenlijk nooit een app voor make-up.

 2. 16 maart 2017 / 06:40

  Ik gebruik ook nooit een app voor make up. Ik wil het weleens proberen 🙂

 3. 16 maart 2017 / 10:54

  De app van L’Oréal heb ik wel eens gebruikt!

 4. 16 maart 2017 / 16:38

  Wat grappig, ik heb echt alles geleerd van Youtube!

 5. 16 maart 2017 / 20:25

  Om eerlijk te zijn ken ik geen van deze apps. Ik gebruik nooit een app voor make-up.

 6. 16 maart 2017 / 20:42

  Ik wist niet dat dit bestond, misschien maar een keer proberen!

 7. 16 maart 2017 / 22:23

  Wel eens van gehoord, zelf nog nooit gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: