Make-up look met Makeup Geek

oogschaduw van makeup geek

Make-up look met Makeup Geek

Good morning! Soms kom je ineens weer oude make-up tegen in je stash, waarvan je even vergeten was dat je het nog had. Afgelopen week was ik mijn make-up kast aan het opruimen en heb ik veel weggegooid.

Ook kwam ik een aantal hele mooie oogschaduw paletten tegen waaronder deze van Make-up Geek. Ik besloot om er een make-up look mee te maken en aan jullie te laten zien! Kijk je mee?

Make-up look met Makeup Geek

Oogschaduw van Makeup Geek

Deze oogschaduws zijn echt zo ontzettend fijn om mee te werken. In Amerika zijn ze al jaren populair en ik snap wel waarom! De oogschaduws zijn namelijk mega goed gepigmenteerd, hebben nauwelijks fall-out en zijn gewoon te mooi! Ik maakte een make-up look met mijn favoriete oogschaduws uit het palette.

oogschaduw van makeup geek

Producten die ik voor de make-up look heb gebruikt

Voor de look heb ik een foundation van Rimmel aangebracht. Dit is al jaren een groot favoriet en ik wijk hier eigenlijk nooit vanaf. Er zit een serum in verwerkt, waardoor de foundation makkelijk uitsmeert. Mijn wenkbrauwen heb ik gedaan met de Anastasia Dipbrow. Daar is ook nog niets aan veranderd ;-).

Verder heb ik het Rimmel Sculpting palette gebruikt om te contouren. Dit palette gebruik ik ook erg veel. Lekker makkelijk en een mooie kleur bronzer. Ik gebruikte een blush van ELF voor deze look. Het is een subtiele blush, die je in intensiteit op kunt bouwen. Verder een mascara van Lancome en MAC Faux op mijn lippen.

oogschaduw van makeup geek

Ik heb uit het Make-up Geek Z-palette de kleur Crème Brulee in mijn crease aangebracht en Prom Night op mijn bewegend ooglid. Bada Bing heb ik gebruikt in mijn outer V en samen met Mesmerized onder mijn onderste ooglid. De kleuren zijn zo mooi en zeker in combinatie met elkaar. De highlighter uit het palette heb ik onder mijn wenkbrauwen aangebracht.

oogschaduw van makeup geek

Op mijn blog maak ik niet veel make-up looks meer. Dit is omdat ik bijna dagelijks hetzelfde standaard lookje draag en niet altijd tijd heb om uitgebreid te experimenteren met make-up looks. Af en toe heb ik wel veel zin om er uitgebreid mee aan de slag te gaan en dan zal ik ook weer wat vaker make-up looks gaan delen met jullie.

Wat vinden jullie van het mooie palette van Make-up Geek?

10 Reacties

 1. 18 januari 2019 / 09:20

  Ooh, wat een mooie ooglook! Ik heb inmiddels helemaal niks meer van Makeup Geek, maar de kwaliteit was altijd prachtig.

  • Marloes
   Auteur
   19 januari 2019 / 01:40

   Zeker weten Nienke! Het was ook altijd wel lastig om aan te komen id.

  • Marloes
   Auteur
   19 januari 2019 / 01:39

   Wat lief, dankjewel!

 2. 18 januari 2019 / 14:58

  Toch is het leuk om zo nu en dan make-up looks te zien! Je herinnert me er nu aan dat ik weer eens mijn Make-up geek palette erbij moet pakken 🙂

  • Marloes
   Auteur
   19 januari 2019 / 01:39

   Ja vind ik ook Vera! 🙂

 3. 19 januari 2019 / 11:15

  Mooie look! Warme oogschaduw blijft toch mijn favoriet. Ik ben zelf zo slecht met oogschaduw langs mijn onderste wimperrand aanbrengen (je hoort aan mijn taalgebruik meteen dat ik geen beautyblogger ben, haha). Maar ga het vanavond toch maar weer eens proberen.

  • Marloes
   Auteur
   21 januari 2019 / 12:02

   Hihi, ik ben benieuwd of het gelukt is Sanne!

 4. 22 januari 2019 / 19:21

  Mooi palette en vind je look ook heel geslaagd. Ik ben het zelf echt helemaal verleerd volgens mij, haha. Ik bak er niets meer van! Die Baked Blush van ELF ziet er trouwens ook mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: