MAC Faux Lipstick & MAC Soar Lip Pencil

macsoarfaux1

MAC Faux Lipstick & MAC Soar Lip Pencil

Vorige week kocht ik van mijn kadobonnen van Douglas o.a. de MAC Faux lipstick en het MAC Soar lip pencil. MAC Soar was overal al langere tijd uitverkocht, en nu hadden ze hem eindelijk weer, yay! Dankzij Wies maakte ik ook kennis met MAC Faux. Samen met Soar de bekende Kylie Jenner lip kleur. Wat een prachtige kleur is Faux! Ik ben er ontzettend blij mee!

macsoarfaux3
macfaux4
Faux is een satin lipstick, die je lippen een subtiele glans geven. Dit is ook gelijk mijn eerste satin lipstick van MAC. De andere lipsticks van MAC die ik in mijn stash heb, hebben een matte finish. Ik moet zeggen dat ik de satin finish ontzetten fijn aan vind voelen op de lippen. Je lippen gaan er ook niet droog door aan voelen, en de kleur trekt niet in de lippen. Groot pluspunt. Faux zit wat betreft kleur een beetje tussen nude en oudroze in. Alleen vind ik zelf Faux een heel stuk mooier dan de gemiddelde nude lipstick.

macsoar2
macsoar1
MAC Soar is een lichtbruin/roze lip pencil. Zelf gebruik ik niet of nauwelijks een lip pencil, maar ik wilde het graag eens een kans geven. In combinatie met MAC Faux schijnt dit lip pencil ook ontzettend mooi te zijn. Je kunt het lip pencil ook gebruiken om over de hele lippen aan te brengen, zonder lipstick erbij. Wel moet je ervoor zorgen dat je lippen niet droog zijn. Droge velletjes worden namelijk al snel geaccentueerd met het lip pencil.

macsoar3
Swatches van MAC Soar Lip Pencil & MAC Faux Lipstick. Beide erg pretty <3!

macfaux5
Hier heb ik mijn lippen omlijnd met Soar en ingevuld met Faux.

macfaux8
En een full face met Soar en Faux op mijn lippen. Ik ben echt dol op Faux! Het is zeker weten mijn nieuwe favoriete lipstick geworden. Soar is ook prachtig! Ik moet alleen nog een beetje wennen bij mezelf aan omlijnde lippen. Maar de combinatie is leuk!

Conclusie

Ik ben erg tevreden over beide lip producten. Faux heeft een goede houdbaarheid, en overleeft met gemak een maaltijd en wat drankjes. Na een paar uurtjes is het wel nodig om de kleur even bij te werken. Nu ben ik eigenlijk altijd erg tevreden over de houdbaarheid van MAC lipsticks. Soar heeft ook een prima houdbaarheid en blijft lang zitten. Met het lip pencil merk ik dat de lipstick nog langer op zijn plaats blijft zitten. Ideaal! Ook had ik het idee dat een lip pencil erg stroef zou zijn met aanbrengen, maar dit is met Soar juist helemaal niet het geval. Hij brengt juist fijn en romig aan. En heeft een super pigmentatie! Allebei de moeite waard!

MAC Faux lipstick is te koop voor €19,- en MAC Soar lip pencil voor €15,- bij o.a. Douglas en de MAC Pro Store!


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

35 Reacties

 1. 31 maart 2015 / 06:38

  Wauw mat een super mooie combi! Zelf heb ik MAC Please Me en daar ben ik zo blij mee dat ik sowieso meer MAC lipsticks wil. Faux ga ik zeker onthouden!

 2. 31 maart 2015 / 07:07

  MAC Faux vind ik een prachtige kleur! Jij kunt hem ook heel goed hebben hoor, zeker met Soar eronder. Mooie combinatie!

 3. 31 maart 2015 / 07:48

  Oh wauw, de combinatie van Soar en Faux vind ik echt perfect. Daarnaast staat deze zachte nude kleur je ontzettend mooi! <3

 4. 31 maart 2015 / 08:12

  Een prachtig, zacht kleurtje! Ik ben heel benieuwd naar Soar, die wil ik zeker eens proberen bij een counter :).

 5. 31 maart 2015 / 08:53

  Oh wauw Marloes! Wat een plaatje zo! Ik ben volgende week jarig en heb ook aan iedereen Douglas bonnen gevraagd haha. Kan ik lekker Mac shoppen! Soar lippencil staat heel hoog op mijn wishlist.

 6. 31 maart 2015 / 08:57

  Oh hij staat je echt prachtig! <3 Ik hoor steeds meer over deze lipstick en hij gaat op mijn wishlist!

 7. 31 maart 2015 / 09:04

  De perfecte combi! Het staat je echt heel erg mooi!

 8. 31 maart 2015 / 09:19

  Die combi is echt top! Staat je werkelijk heel erg goed!

 9. 31 maart 2015 / 10:14

  Lippen omlijnen is echt even wennen inderdaad, ik doe het heel afentoe maar vind het maar raar haha! Ik vind deze combi wel echt fantastisch, die wil ik zelf ook nog dolgraag proberen! 🙂

 10. 31 maart 2015 / 10:18

  Ah ik vind dat lijntje juist heel leuk! Prachtige kleur, ga hem meteen aanschaffen!

 11. 31 maart 2015 / 11:20

  Wauw, beide prachtige producten <3 Ze staan je ook erg mooi!

 12. 31 maart 2015 / 11:37

  Hihi toevallig had ik gister ook dit artikel online. De kleur staat je mooi. Je hoeft Soar niet perse te omlijnen…je kan het ook gebruiken om te accentueren. Als je op de foto kijkt op mijn blog dan zie je het verschil… Je kleurt het als t ware in bij de randen en gebruikt daar Faux overheen, het oogt dan minder “omlijnd” en meer als een kleurovergang

 13. 31 maart 2015 / 11:39

  Ik vind de combinatie van het liplijntje en Faux echt onwijs mooi! En de kleuren staan je prachtig <3

 14. 31 maart 2015 / 12:35

  Deze lipstick staat nog steeds hoog op mijn wishlist. Ik vind hem echt zo ontzettend mooi. Hij staat je ook onwijs goed. <3

 15. 31 maart 2015 / 13:02

  de kleur staat je prachtig! ze staan beiden op mijn wishlist:)

 16. 31 maart 2015 / 14:15

  Ik heb Faux ook, en vind deze inderdaad mooi, maar toch pak ik ‘m minder snel als bijv. Creme Cup. Die laatste vind ik net wat frisser. 🙂 Ik vind Fauw wel prima voor dagelijks gebruik!

 17. 31 maart 2015 / 15:51

  De kleur is zo enorm mooi. Hij staat je fantastisch!

 18. 31 maart 2015 / 19:22

  Prachtige kleur en mooie combinatie met elkaar!

 19. 31 maart 2015 / 19:54

  Als ze ooit eens terug in stock zijn bij MAC waar ik woon dan haal ik ze ook in huis 🙂 Supermooi!

 20. 31 maart 2015 / 20:25

  Ik heb faux ook, wat is ie toch mooi! Ook in combinatie met het potlood

 21. 31 maart 2015 / 21:23

  Ohhh deze komt op mijn verlanglijstje! Staat je erg goed!

 22. 1 april 2015 / 12:10

  Ik ben nooit zo kapot van omlijnde lippen, maar deze combinatie is heel subtiel, mooi hoor!

 23. 1 april 2015 / 13:22

  WAUW, deze combinatie moet ik hebben! Zo pretty, staat je erg mooi <3

 24. 1 april 2015 / 20:31

  Faux staat je prachtig Marloes! Ik moet zelf alleen echt nog even wennen aan het idee van een donkerder lippotlood. Stiekem vind ik dat namelijk nog steeds een beetje ‘fout’!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: