MAC D for Danger Lipstick

MAC D for Danger Lipstick

Ik had al maanden geen make-up meer gekocht, tot vorige maand. Ik vond het hoog tijd voor een nieuwe lipstick van MAC. En aangezien de feestdagen in zicht waren, had ik zin in een feestelijke kleur. Ik ging voor een MAC lipstick in de kleur D for Danger. Een bijzondere kersenrode/roze kleur, die perfect is voor de winter. De lipstick heeft een matte finish en is werkelijk prachtig! Ben je benieuwd hoe hij eruit ziet? Kijk dan snel mee!


MAC lipsticks zijn mijn ‘all time favorite’. Lipsticks die mij nooit in de steek laten wat betreft kwaliteit. MAC D for Danger zit verpakt in de welbekende kogelhuls. D for Danger is een kersenrode kleur, maar neigt soms ook een beetje naar roze door de koele roze ondertoon. Super pretty!In de huls lijkt D for Danger super donker van kleur, maar eenmaal op de swatch valt dit reuze mee. De lipstick glijd makkelijk over mijn lippen heen door de romige structuur, en heeft een beetje een semi matte finish. Ruby Woo die ik ook in mijn MAC collectie heb gaat bv. heel stroef tijdens het aanbrengen, en is echt matte-matte. D for Danger is zo mooi en bijzonder. Een soortgelijke kleur heb ik nog niet!En hier draag ik D for Danger van MAC op mijn lippen. In het ene licht lijkt de kleur meer kersenrood, en in het andere licht kan hij ook goed voor donkerroze doorgaan. D for Danger blijft goed en lang zitten op mijn lippen, en overleeft met gemak een aantal hapjes en drankjes.

Conclusie
Yay, wat ben ik blij me deze mooie kleur in mijn stash. Ik heb nu eenmaal een zwak voor mooie matte lipsticks. En zeker als de kleur ook nog eens zo bijzonder is! Perfect voor de wintermaanden. Yes, dit is zeker weten een nieuwe favoriet van mij!

MAC D for Danger Lipstick is verkrijgbaar bij MAC Cosmetics en kost €19,50 per stuk

 

10 Reacties

 1. 3 januari 2017 / 09:12

  Oh no, zo komen er steeds meer MAC lipsticks op mijn wishlist. Wat een geweldige kleur!

 2. Britt
  3 januari 2017 / 09:54

  Mooi kleurtje vind ik, en hij staat je ook prachtig!

 3. 3 januari 2017 / 12:37

  Wat een prachtige kleur, staat je goed!

 4. 3 januari 2017 / 15:51

  Rood blijft toch wel echt een schitterende kleur, love it

 5. 3 januari 2017 / 19:24

  Echt een prachtige kleur, staat je heel mooi!

 6. 3 januari 2017 / 20:25

  Ah dit is echt een mooie kleur! Staat je goed! <3

 7. 8 januari 2017 / 10:34

  Heb hem al vaker voorbij zien komen, hele mooie kleur is dit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: