LVL Lash Behandeling bij Nouveau Lashes

LVL Lash Behandeling bij Nouveau Lashes

Hi iedereen! Vorige week onderging ik een mooie LVL Lash behandeling bij Nouveau Lashes in Barendrecht. Hier was ik zo super benieuwd naar! Deze behandeling zorgt ervoor dat je natuurlijke wimpers veel volume en een flinke lift krijgen. Het effect van de behandeling blijft tot zo’n 6-7 weken zichtbaar en groeit er langzaam uit. Je word ‘s ochtends wakker en hoeft eigenlijk helemaal niets aan je wimpers te doen. Zo ideaal! Echt perfect ook als je op vakantie gaat! Kijk je mee?

De behandeling zelf duurde ongeveer één uur. Rondom mijn ogen werd alles goed afgeplakt zodat de behandeling goed uitgevoerd kon worden. Eerst werden mijn wimpers mooi recht gemaakt en allemaal in dezelfde richting gestyled. Vanaf de wortel worden de wimpers in de juiste vorm gebracht. Daarna werden mijn wimpers ook nog mooi geverfd in een zwart-blauwe kleur. Hierdoor lijken de wimpers een stuk dikker  en voller zonder dat je mascara nodig hebt. Gedurende de behandeling heb je de ogen dicht. Het is dus ook erg relaxed! Zelfs perfecte wimpers wanneer je ‘s ochtends opstaat. Dat wil toch iedereen?


Dit is het effect van de LVL Lash Lift. Zo mooi! Ik ben er helemaal blij mee en stond echt te kijken van het mooie resultaat. Mijn wimpers zijn zo lang ineens! Het heeft een beetje het effect van heel natuurlijke wimperextensions. Love it! Dit wil ik altijd, haha. Mijn ogen spreken veel meer zo! Wat ik fijn vind ik dat ik ‘s ochtends niet meer in de weer hoef met mascara. Geen gedoe meer met mijn wimpers, ideaal!


Hier zie je mijn wimpers na de LVL Lash Lift behandeling zonder mascara, direct na het opstaan ‘s ochtends.


En dit is met een laagje mascara op mijn wimpers.


De LVL Lash Lift is verder niet schadelijk voor de wimpers. Ook kreeg ik nog een super fijn product mee voor mijn brows en wimpers. De Lash & Brow Conditioning Serum. Deze breng je ‘s ochtends en s’ avonds aan om je wimpers in goede conditie te houden en extra sterk te maken. Het serum zit vol met antioxidanten die de wimpers beschermen tegen invloeden van buitenaf. Ook kreeg ik een mascara mee die speciaal bedoeld is voor lash extensions of voor na de LVL behandeling. Het enige waar je op moet letten is dat je geen make-up remover met olie gebruikt. Dan heb je namelijk een stuk minder lang plezier van je lash lift!


Het serum voor je wimpers en wenkbrauwen breng je heel gemakkelijk aan met dit fijne mascara borsteltje. Het serum gebruik ik nu iets meer dan een week en vind ik erg prettig.


Ook de mascara heb ik al een aantal keer gebruikt. Deze mascara zorgt ervoor dat je haartjes mooi recht blijven en dat mijn wimpers nog net even wat voller worden. Pretty!

Conclusie
Ik ben echt super blij met het resultaat van de Lash Lift behandeling. Mijn wimpers zijn zo mooi vol en lang nu. Just love it! Dit wil ik echt voor altijd nu, haha. Ik ben geen type voor wimper extensions maar een lash lift vind ik ideaal. En daarbij heb je er ook lekker lang plezier van!

Ik heb mijn LVL Lash Lift laten doen bij Nouveau Lashes in Barendrecht. 

Heb jij weleens een Lash Lift laten doen?

9 Reacties

 1. 15 december 2017 / 11:40

  Mooi resultaat! Mijn wimpers zijn, mede dankzij het Kruidvat serum, redelijk lang en gekruld, maar toch vind ik dit wel heel interessant!

  • Marloes
   Auteur
   15 december 2017 / 17:58

   Dat is ook helemaal fijn! Wat een beetje volume al wel niet kan doen 😉

  • Marloes
   Auteur
   15 december 2017 / 17:58

   Haha ja echt ideaal!

 2. Sabrina
  16 december 2017 / 12:55

  Ik heb het eens laten doen, maar was niet tevreden. Delen waren mega gekruld en delen niet… Ook niets gehoord van geen olie remover. Jouw resultaat is super mooi, dat wil ik ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: