Lush Cinders & Holly Go Lightly

Lush

Lush Cinders & Holly Go Lightly 

Laatst bracht ik eindelijk weer eens een bezoekje aan Lush. Zelf ben ik niet heel bekend met de bath bombs van Lush. Maar ik wilde dolgraag wat uit de nieuwe winter collectie uitproberen. Alles ziet er zo leuk en verleidelijk uit. Als je eenmaal aan de producten gaat ruiken, word een keuze maken lastig. Gelukkig was die-hard Lush fan Sophie erbij om mij te helpen, hihi. Ik ben gegaan voor de heerlijke, kruidige Cinders bath bomb en Holly Go Lightly bubble bar.

Lush

lush2

Lush Cinders Bath Bomb

Cinders is een heerlijke verzorgende bath bomb. De geur is een lekkere mix van kruidig en zoet. Het doet me echt denken aan de herfst. Wanneer je de bruisbal in bad legt, dompel je onder in een geur van kaneel, zoete sinaasappel en amandelolie. Ook hoor je Cinders in bad knetteren. Super leuk! Er zit namelijk rode knettersnoep in Cinders. Cinders zorgt niet voor een schuimend bad, maar is puur voor de heerlijke geur en het verzorgen van je huid. Na het badderen voelt mijn huid zacht aan door de verzorgende oliën. Lekker hoor!

lush5

lush4

Lush Holly Go Lightly Bubble Bar

Holly Go Lightly kun je meerdere keren gebruiken. Deze bubble bar breek je in tweeën (of meerdere stukjes) en verkruimel je onder de kraan. Het resultaat? Een knalgroen bad vol met schuim en zilveren glitters. Heerlijk! De geuren patchouli, kruidnagelolie en kaneelbladolie geven je een fijn kerstgevoel! Dit vind ik echt de leukste van de twee. Ik ben gek op een bad vol met schuim. En de warme, kruiden geur is heerlijk. De Holly Go Lightly bubble bar breek ik in 4 stukjes zodat ik er extra lang mee kan doen. Had ik er nu maar meer van meegenomen :)! Het laatste stukje bewaar ik in ieder geval voor kerst!

 

De Cinders bath bomb kost €3,95 en de Holly Go Lightly bubble bar €6,95

 

Zijn jullie al bekend met de bath bombs en bubble bars van Lush? En hebben jullie al een product uit de winter collectie gekocht?

Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

24 Reacties

 1. 3 december 2014 / 06:22

  Ik heb een keer iets van de kerstcollectie van vorig jaar gewonnen, weet niet meer welke dat was, maar verder heb ik niet echt ervaring met Lush. Dit ziet er wel heel erg goed uit. Alleen ga je niet last krijgen van de glitters?

 2. 3 december 2014 / 07:45

  Oeeh die twee lijken heerlijk in bad 😀 x

 3. 3 december 2014 / 08:01

  Liefde voor Lush! Ik vind glitter bathbombs altijd zo leuk!

 4. 3 december 2014 / 08:27

  Heerlijk lijken ze me! De Holly Go Lightly Bubble Bar spreekt me ook het meeste aan.

 5. 3 december 2014 / 08:37

  Ik ben ook geen kenner omdat wij geen bad meer hebben (huilen) en wanneer ik dan een keer in bad kan, kan ik ook echt niet kiezen haha! Ze zien er weer zo leuk en schattig uit (haast zonde om te gebruiken, thank god dat er foto’s bestaan), ze hebben mij iig nieuwsgierig gemaakt 🙂

 6. 3 december 2014 / 08:45

  Wat heeft Lush toch leuke producten ook voor in bad. Elke keer als ik reviews hierover lees baal ik echt dat ik zelf niet een bad heb.

 7. 3 december 2014 / 09:01

  Oehlala, wat een heerlijke verwennerij! De bruisballen van Lush zijn zo fijn! Vooral Holly Go Lightly lijkt mij extra speciaal met de bubbels en glitters. Ik heb zelf ook nog een kerst bubbel bar van de Lush klaarliggen, die ga ik lekker bewaren voor de kerstvakantie, kijk er nu al naar uit!

 8. 3 december 2014 / 09:07

  Ben hier zo benieuwd naar. Lijkt me alleen niet fijn om vast te houden met al die glitters maar wel heerlijk voor in bad!!

 9. 3 december 2014 / 10:57

  Oh, heerlijk! Ik moet binnenkort ook weer eens terug voor een nieuwe bruisbal en nieuwe bubble bars. Ik zit zonder bubble bars; NO! 😀

 10. 3 december 2014 / 11:33

  Ik zou wel graag ook nog iets van de Lush kerstproducten willen hebben! (: Super gaaf!

 11. 3 december 2014 / 11:39

  Wat een heelrijk artikel! Ik moet echt heel snel weer eens een lekker lush product aan gaan schaffen. Zo jammer dat ik geen bad heb!

 12. 3 december 2014 / 11:40

  Heerlijk!! Ik zou nu wel lekker in bad willen (met Lush natuurlijk), het is zooo koud.

 13. 3 december 2014 / 13:19

  Aahhh lijken me zo heerlijk maaar heb geen bad 🙁

 14. 3 december 2014 / 17:41

  Elke keer als ik de Lush badgoodies zie, baal ik dat ik geen bad heb.

 15. 3 december 2014 / 17:50

  Klinkt als een feest om te gebruiken in bad! Vooral de eerste lijkt me heerlijk!

 16. 3 december 2014 / 19:22

  Ik heb geen bad, maar alleen hiervoor zou ik er één laten inbouwen, haha.

 17. 3 december 2014 / 19:23

  Ohh ik was laatst in Amsterdam en had me voorgenomen langs de Lush winkel te gaan maar ben het helemaal vergeten! Ook deze vind ik er zooo leuk uitzien 🙁

 18. 3 december 2014 / 20:57

  Oeeee zien er heerlijk uit! Wat ik me alleen al een hele tijd afvraag is of er bij de bubble bars met glitters ook glitter op je lichaam achterblijven? Heb zelf nog geen bad dus helaas nog nooit getest!

 19. 4 december 2014 / 00:46

  Ik heb deze allebei ook gekocht en ben er super benieuwd naar! 🙂

 20. 4 december 2014 / 19:39

  De kleur van cinders is een beetje jammer, haha, maar voor de rest vond ik dit product heerlijk! Die andere zou ik zelf niet durven te gebruiken door de glitters 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: