Lush BB Seaweed Masker

lush bb seaweed

Lush BB Seaweed Masker

Ik ben gek op gezicht maskertjes. Een lekker masker voor je gezicht is de ultieme manier om even lekker te ontspannen. Al een aantal keer heb ik een proefje meegenomen van de verse gezichtsmaskers van Lush. Nu besloot ik om een full size potje te kopen. Ik wilde graag een masker, die ervoor zorgt dat mijn huid een lekkere boost krijgt. Lush BB Seaweed it is! Benieuwd wat ik van dit verse gezichtsmasker vind? Kijk dan snel mee!

lush bb seaweed masker

lush bb seaweed
Lush BB Seaweed is een masker om je gezicht te verzachten, verzorgen en te hydrateren. Zeewier staat bekend om haar hydraterende werking! De verse maskertjes van Lush moet je in de koelkast bewaren. Omdat er geen conserveringsmiddelen aan toegevoegd zijn is het masker ook maar beperkt houdbaar. Een vers masker blijft 1 maand houdbaar in de koelkast. Je kunt met een potje van 75 gram ongeveer 6 keer doen. Het ligt er natuurlijk aan, hoeveel van het product je op je gezicht smeert.

lush3
In BB Seaweed zit rose absolue, dat kalmerend en balancerend werkt. Olijfolie voedt, zee-eik zeewier en aloe vera verzachten en verzorgen. Kaolin klei zorgt ervoor dat het talg en vuil verwijdert worden. Verder zitten er ontzettend lekkere en verzorgende ingrediënten in het masker, die je huid een flinke oppepper geven. Fijn!

lush5

lush bb seaweed masker
Ik ben zelf nog redelijk zuinig met het masker, en smeer er niet teveel in één keer van op mijn gezicht. Op de foto was er ook al een deel van het masker ingetrokken. Het masker word door de klei ook een beetje hard. Op mijn huid voelt het masker erg prettig aan, en lekker koel. Verfrissend om ‘s ochtends te gebruiken als je net wakker bent :-). Je voelt het masker ook echt werken op de huid, maar totaal niet op een vervelende manier. Na tien minuutjes was ik het masker met lauw warm water van mijn gezicht af. Het resultaat? Een super zacht en gevoed huidje, die een flinke hydratatie boost heeft gekregen. Mijn huid voelt totaal niet droog of trekkerig aan. Zelfs niet rood van kleur! Lekker hoor!

 

Conclusie
Ik heb er een nieuwe favoriet bij! Ik vind het BB Seaweed masker super fijn om te gebruiken. En dat het masker maar een maand houdbaar is, maakt helemaal niet uit. Hierdoor ga je juist vaker een maskertje gebruiken, en gun je jezelf even dat ultiem momentje van ontspanning! Ik heb het masker nu 3 keer gebruikt, en er zit nog zeker de helft in het potje. Ik kan het verse BB Seaweed masker dus gerust nog een keer of 3-4 gebruiken. Yay! Als dit potje op is, ren ik gelijk naar de Lush om een nieuw potje te kopen!

De verse maskertjes van Lush zijn verkrijgbaar in de Lush filialen en online in de webshop. Je kunt kiezen uit 8 verschillende verse maskertjes, en voor een potje van 75 gram betaal je €11,65. Als je hier inderdaad een keer of 6 mee doet, betaal je dus €1,95 per keer. Niet duur!

Wat is jou favoriete gezichtsmasker?


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

Share:

22 Reacties

 1. 12 januari 2015 / 07:53

  Wauw wat een heerlijk masker en het klinkt zo fijn! Nu heb ik ook helemaal zin in een verwenmomentje, but first things first: naar werk. Heel veel succes deze week en je hebt mij helemaal enthousiast gemaakt met deze topper!

 2. 12 januari 2015 / 08:17

  Het lijkt mij ook wel wat zo’n heerlijk hydraterend masker, zeker met de koude wind buiten! Fijn dat hij je zo goed bevalt, hij lijkt mij heerlijk en fijn.

 3. 12 januari 2015 / 09:01

  Hij klinkt echt heerlijk! En ik zou zelf inderdaad ook wat vaker een maskertje op moeten doen.

 4. 12 januari 2015 / 09:37

  De maskers van Lush zijn echt heerlijk(ook al zien ze er nasty uit) maar ik vind t zo jammer dat je m zo snel moet opmaken. Ik gebruik liever maskers (bv dr vd hoog) die je een keer gebruikt en dan de verpakking weggooit. Ik heb nooit zoveel tijd en vergeet t vaak, dus dan is zon potje niet echt voordelig. Jammer 🙁

 5. 12 januari 2015 / 10:57

  Ah deze klinkt ook lekker! Ik ben ook nog helemaal blij met mijne, en ik denk dat 6 weken ook nog wel lukt hoor! <3

 6. 12 januari 2015 / 11:58

  Ik ben zelf erg benieuwd naar de maskers van Lush, dit klinkt echt heerlijk!

 7. 12 januari 2015 / 13:57

  Nog nooit een vers masker geprobeerd, omdat ik bang ben dat het niet op komt en bederft..haha! Deze klinkt wel erg goed, als ik ooit weer in de buurt van een Lush kom (en ik mag van mezelf weer wat uitgeven aan beautydingen) staat deze op mijn lijstje 🙂

 8. 12 januari 2015 / 16:19

  Wauw, die ziet en klinkt erg fijn zeg!
  De prijs is nog wel te doen als je het zo omrekent ja.
  Bedankt voor de tip, ik ga eens kijken:)

 9. 12 januari 2015 / 17:34

  Wat een leuk maskertje. Hij lijkt me heerlijk.

 10. 12 januari 2015 / 19:15

  Goed om te weten dat dit masker je goed bevalt! Ik zoek nog een goede, dus ik ga zeker even voor deze kijken x

 11. 12 januari 2015 / 21:11

  Het lijkt me een erg fijn product. Fijn dat je er ook zo blij mee bent !
  xxx

 12. 12 januari 2015 / 21:15

  Wat heb je toch een heerlijke, cleane site om te bezoeken! Ik heb dit masker ook eens gehad, maar had m pas twee keer gebruikt en toen wassie al ruim over datum. Ik neem gewoon nooit echt de tijd voor maskers, ik heb het idee dat een voedende dagcreme goed genoeg werkt. Al is het voor de ontspanning wel lekker natuurlijk.

  • Marloes
   Auteur
   12 januari 2015 / 22:22

   Ah dankjewel Sanne 🙂 ! Erg lief! Ah dan is het zonde inderdaad. Iedere keer als ik de koelkast open trek zie ik het masker staan, dus vergeten doe ik het nu niet 🙂 X

 13. 12 januari 2015 / 22:24

  Ben nu heel erg benieuwd! Gebruik de laatste tijd ook veel gezichtsmaskertjes, merk echt dat het m´n huid goed doet!

 14. 12 januari 2015 / 22:31

  hmm lijkt mij een heerlijk masker! ik hou echt van lush haha

 15. 14 januari 2015 / 22:16

  Deze heb ik ook.. inderdaad een heel fijn masker, helaas ben ik hem na 2x vergeten, en is hij nu over datum =( Binnenkort maar eens een ander masker van Lush kopen, ik had hiervoor Oatifix is die was ook erg fijn.. die geur ook! Wilde hem gewoon opeten haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: