L’Oreal Paris Face Sugar Scrubs

L’Oreal Paris Face Sugar Scrubs

Een gladde en stralende huid willen we het liefst allemaal! Zelf gebruik ik al jaren milde producten om mijn gezicht te exfolieren zoals een BHA gel of toner. Inmiddels is mijn BHA gel al zo’n twee maanden op en heb ik nog steeds geen nieuwe besteld! De Sugar Scrubs van L’Oreal kwamen dus als geroepen. Elk van de drie Sugar Scrubs is verrijkt met 100% natuurlijke exfolianten en bevat één actief en natuurlijk ingrediënt: kiwizaden met een zuiverende werking, cacaoboter met een voedende werking en druivenpitten voor een extra glow. Ik heb de sugar scrubs uitgebreid getest. Lees snel even verder!


De sugar scrubs zitten verpakt in een vierkant potje met een draaideksel. Zoals jullie misschien wel weten moet een scrub erg mild zijn en zeker voor je gezicht. Anders beschadig je de huid alleen maar. Suiker is een zacht en natuurlijk ingrediënt dat helpt dode huidcellen te verwijderen en de aanmaak van nieuwe huidcellen te stimuleren.

Zelf breng ik de scrub zo’n 2x per week aan op mijn gezicht en dan meestal onder de douche. De scrubs voor het gezicht zorgen ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd en een doffe teint verdwijnt. De scrub verminderd ook mee-eters. Yay! Na gebruik voelt de huid super zacht en glad aan. Love it! Dit is altijd zo’n fijn gevoel!


De scrubs zien er super leuk uit! Dit lijkt toch net echte kiwi? De kiwi scrub richt zich vooral op het zuiveren van de huid.


En wat dacht je van de cacaoboter scrub, die ook gelijk mijn favoriet is van de drie. De substantie van deze scrub is zo lekker! De cacaoboter heeft een super voedende werking.


De druivenpitten scrub geeft je gezicht een mooie healthy glow.


Hier zie je van links naar rechts de druivenpitten scrub, kiwi scrub en de cacaoboter scrub. Alledrie de scrubs hebben een hele andere substantie. Die van de cacaoboter is echt mijn favoriet! Deze scrub brengt zo fijn aan. De suiker korreltjes die in de scrubs verwerkt zitten zijn super klein en mild. Groot pluspunt!

Conclusie
Ik vind de L’Oreal Sugar Scrubs erg fijn en echt een aanrader. Zelf gebruik ik de scrubs het liefste onder de douche. Dan is mijn gezicht goed vochtig om de scrub goed te verdelen. De sugar scrubs zijn een goede vervanger voor mijn BHA gel die momenteel op is!

 

De scrubs zijn verkrijgbaar bij de drogisterij en kosten €12,99 per stuk.

8 Reacties

 1. 29 augustus 2018 / 06:12

  Klinkt heel goed, ik ben nu vooral benieuwd naar de cacaoboter scrub.

 2. 29 augustus 2018 / 06:31

  De cacao boter scrub zou ik ook wel willen proberen. Klinkt goed!

 3. 29 augustus 2018 / 10:30

  Klinkt heel goed, ik ben vooral benieuwd naar de kiwi-variant!

 4. 29 augustus 2018 / 15:29

  ik vind ze zelf wel aardig aan de prijs, maar als ze echt zo goed zijn dan heb ik het er wellicht voor over 🙂

 5. 29 augustus 2018 / 22:25

  Klinkt als een heel fijn product, ze zien er ook heel leuk uit! ik probeer ik het ook altijd twee keer in de week te doen

 6. 30 augustus 2018 / 19:59

  Deze producten van L’Oreal had ik nog niet voorbij zien komen! Heel benieuwd er nu naar. Vind de maskers van L’oreal namelijk ook heel fijn.

 7. 31 augustus 2018 / 09:48

  Ik ben vooral fan van de kiwi variant, die is zo heerlijk!
  Liefs,
  Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: