Look of the day: Peachy Sunset


Het is alweer een tijdje geleden dat ik in een artikel mijn look of the day aan jullie heb laten zien. Deze look is van afgelopen weekend toen ik naar een feestje ging. Het was ontzettend warm, dus ik had zin in een frisse look met peachy tinten en heel vééééullll highlighter. Ik hou van highlighter, echt!


Als basis voor deze look heb ik een BBCream van Rimmel gebruikt in de kleur ‘light’. Deze matcht nu prima met mijn huidskleur, nu ik iets bruiner ben door de zon. Ik heb mijn gezicht licht geshaped met een matte bronzer van ‘Essence’ en als blush heb ik de ‘bella bamba’ van Benefit op mijn wangen aangebracht. Om de boel lekker wat op te pimpen heb ik de ‘Etos highlight illuminizer’ aangebracht op mijn jukbeenderen, boven mijn wenkbrauwen en op mijn neusbrug. Op mijn lippen draag ik een lipstick van ‘Catrice’ in de kleur ‘princess peach’. Een prachtige perzik kleur met een mooie glanzende finish.


Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met een wenkbrauwpotlood van Catrice in de kleur ‘ash tone’. Als basis voor mijn oogschaduw heb ik de prime & fine eyeshadowbase van Catrice gebruikt, en daarna pakte ik voor het eerst sinds tijden mijn geliefde oogschaduw palette ‘oh so special’  van Sleek er weer bij. De kleur ‘ribbon’ bracht ik aan op mijn bewegend ooglid; dit is een mooie peachy koraal-achtige kleur. De donkerbruine kleur heb ik heel lichtjes aangebracht met een blending kwast van HEMA zowel in mijn crease als onder mijn ogen. Dit is de kleur wrapped up uit het palette. Op mijn wenkbrauwbot heb ik een matte highlighter aangebracht en in mijn binnenste ooghoeken een glanzende highligter. Met een zwarte stifteyeliner van Essence heb ik een dun lijntje boven mijn wimpers aangebracht. En om de look mooi af te maken heb ik mijn favoriete mascara van Catrice gebruikt: Glamour Doll!

Ik hoop dat jullie deze peachy look leuk vonden om te zien!

Wat voor oogschaduw tinten dragen jullie het liefst in de zomer?

liefsmarloes

7 Reacties

 1. 7 augustus 2013 / 11:11

  princess peach vind ik zelf ook erg fijn en mooi!

 2. 7 augustus 2013 / 11:38

  Supermooie look! En welke oogschaduw ik het liefst in de zomer draag: helemaal geen! Het liefst draag ik alleen een dun laagje mascara in de zomer.

  • Marloes
   Auteur
   8 augustus 2013 / 07:00

   Dankjewel!

 3. 8 augustus 2013 / 17:19

  Zomerse look 🙂 Ik vind Princess Peach (lipstick) een hele mooie kleur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: