Look of the Day: Cranberry Brown


Vandaag heb ik een look voor jullie die erg geschikt is voor het najaar. Ik heb hem vrij neutraal gehouden, zodat ie ook heel goed te dragen is voor overdag. Als je deze look wilt dragen voor een feestje, kun je hem nog wat heftiger maken door de bruine kleur wat donkerder aan te zetten. Ook kun je er voor kiezen om een zwarte eyeliner aan te brengen, of een donker oogpotlood op de waterlijn aan te brengen.


Als eerste heb ik de Catrice All Matt Plus foundation aangebracht op mijn gezicht. Mijn T-Zone heb ik heel lichtjes afgepoederd met de All About Matt Powder van Essence, om glimmende plekjes tegen te gaan. Onder mijn ogen heb ik een concealer aangebracht van Collection 2000 in de lichtste kleur. Ik heb gekozen voor een roze koele blush omdat ik dit het beste vond staan bij deze look. Hiervoor pakte ik de kleur ‘Adorable’ van Essence. Ook heb ik een klein beetje geshaped met een bronzer onder mijn jukbeenderen. Hiervoor heb ik een matte bronzer van Essence gebruikt.


Voor mijn oog make-up heb ik het ‘Oh So Special’ Palette van Sleek erbij gepakt. Hier zit namelijk een hele mooie donkere cranberry kleur in. Ik heb een matte highlighter aangebracht in mijn binnenste ooghoeken en onder mijn wenkbrauwbot. Als je dit stapje als eerste doet, is het makkelijker om je oogschaduw te blenden in je crease. Vervolgens heb ik een taupe kleur oogschaduw gepakt van KIKO, en deze heb ik met een blendingkwast van HEMA aangebracht in mijn crease. Daarna heb ik de cranberry kleur aangebracht op mijn bewegend ooglid met een deppende beweging en een fluffy oogschaduwkwast van Essence. Door een deppende beweging te maken voorkom je fallout van de oogschaduw. Daarna alles nog eventjes goed geblend in de crease, en een zwarte mascara op mijn wimpers aangebracht van Catrice. Mijn wenkbrauwen heb ik bijgetekend met een wenkbrauwpotlood van Catrice in de kleur Date with Ashton. En op mijn lippen draag ik de kleur ‘Hey Nude’ van Catrice.


Mijn gebruikte producten voor deze look

Uit het palette van Sleek heb ik de matte highlighter linksboven gebruikt onder mijn wenkbrauwbot, en in mijn binnenste ooghoek. De cranberry kleur rechtsboven in het palette, heb ik op mijn bewegend ooglid gebruikt.

liefsmarloes

14 Reacties

 1. 19 september 2013 / 07:58

  Fijn artikel! Ik wil graag nog een keer de kleur cranberry uitproberen. Ik vind het belangrijk dat het niet te opvallend is, gewoon lekker draagbaar. Dat heb jij gedaan! Prachtig!

 2. 19 september 2013 / 08:31

  Ik wil heel graag nog een cranberry kleurtje, vind dat zo mooi! Ik vind je look echt prachtig 😀

 3. 19 september 2013 / 10:12

  Mooie, herfstige look! IK heb het oh so special palette ook en hij is geweldig 🙂

 4. 19 september 2013 / 13:35

  Super mooie look voor de wat donkere dagen, ik heb zelf vandaag ook lekker donkere oogschaduw gebruikt, heerlijk!

 5. 19 september 2013 / 14:53

  Oeh dit palette moet ik er ook eens bijpakken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: