L’Occitane Perfecting Purifying Foam

L’Occitane Perfecting Purifying Foam

Onze huid reinigen doen we dagelijks. Maar er zijn zoveel producten op de markt, dat we soms door de bomen het bos niet meer zien. Je hebt reinigingslotion, melk, olie en foam. Voor ieder huidtype heb je een reinigingsproduct wat er het beste bij past. Voor onder de douche gebruik ik graag een olie of foam. Ik heb een gemengde huid met een vette t-zone. Vooral mijn neus produceert veel talg, en laat deze L’Occitane Purifying Foam daar nu perfect voor zijn! Ik heb hem voor jullie uitgetest. Ben je benieuwd? Lees dan mee!


De L’Occitane Perfecting Purifying Foam zit verpakt in een plastic lichtroze fles met een inhoud van 150ml. De verpakking ziet er mooi clean en rustig uit. Deze reinigende foam gaat overmatig talg op de huid tegen, voor een frisse en stralende teint. De zachte en frisse mousse reinigt de huid en verwijdert de onzuiverheden. De mousse is verrijkt met perfectionerende pivoine-extracten en reinigende citroenextracten. Deze schuim zorgt ervoor dat de poriën minder zichtbaar zijn. Ideaal voor een frisse en stralende teint!


De foam heeft een super fijne pomp flacon wat doseren extra makkelijk maakt. Zeker voor onder de douche is dit erg handig. Ik breng de Purifying Foam het liefst onder de douche aan wanneer mijn huid vochtig is. Dan masseer ik het met cirkelvormige bewegingen in mijn huid. Wanneer ik de mousse afspoel voelt mijn gezicht lekker schoon en zacht aan. Helemaal niet droog of trekkerig, wat je misschien wel zou verwachten bij een foam. Voor mijn oog make-up gebruik ik altijd nog een aparte oog make-up remover op olie basis. De foam reinigt goed en verwijdert alle onzuiverheden. Wanneer ik na het reinigen nog een wattenschijfje met Miccelair water aanbreng komt er nauwelijks nog viezigheid vanaf.


Zo ziet de foam eruit. Je hebt maar twee pompjes nodig voor het gehele gezicht goed te reinigen.


Op de achterkant van de fles vind je de ingrediënten. Ook niet onbelangrijk! Er zitten veel verzorgende bestanddelen in zoals: glycerine, castor olie, natuurlijk extract van pioenen, vitamine E en fruit extracten. Zeker niet verkeerd voor een reiniger!

Conclusie
Ik ben erg tevreden over deze milde foam reiniger. De L’Occitane Shea Cleansing Oil is een groot favoriet van mij, maar de Purifying Foam komt zeker weten op de tweede plek. De foam reinigt mijn huid goed, en op een milde manier zonder de huid uit te drogen of irriteren. Zeker weten een aanrader!

De L’Occitane Pivoine Perfecting Purifying Foam is verkrijgbaar bij L’Occitane en kost €19,00

Waar reinig jij het liefst jou huid mee?

3 Reacties

  1. 28 december 2016 / 11:38

    Oeh deze ziet er echt heel erg fijn uit. Fijn dat hij zo mild is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: