Linnen outfits voor de zomer

linnen outfits

Waarom linnen outfits?

In de zomer draag ik regelmatig linnen outfits. Mijn kast ligt inmiddels aardig vol met linnen broeken, jurkjes en een blouse. Waarom linnen outfits? Linnen stof zit lekker luchtig en comfortabel. Ondanks dat linnen makkelijk kreukt, heeft het genoeg voordelen, de stof ademt goed en blijft daardoor koel. Als je huid vochtig is door warmte, neemt linnen stof dit snel op. Perfect voor de zomer! Kijken jullie mee naar mijn favoriete linnen outfits voor de zomer?

linnen outfits voor de zomer

Linnen broek van NA-KD

Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op neutrale tinten. In mijn kast vind je vooral veel beige/witte tinten met hier en daar wat printjes en pasteltinten. Het is daarom niet gek dat de linnen outfits die ik jullie vandaag laat zien ook beige van kleur zijn.

Deze mooie linnen broek met streepjes is een comfortabele en luchtig model met elastiek in de taille. Ik combineer de broek het liefste met een zwarte of witte top erboven. Onder de broek draag ik graag leuke zomerschoenen zoals deze sandalen met hak of slippers.

linnen outfits voor de zomer

Linnen blazer met short van NA-KD

Op dit beige pak werd ik op slag verliefd! De blazer in combinatie met de short vind ik zo’n leuke combinatie. Het shortje heeft rafeltjes aan de onderkant en zit wat hoger in de taille. De blazer valt een klein beetje oversized, wat ik altijd wel leuk vind! De zwarte top met kant is van Vero Moda.

linnen outfits voor de zomer

Je kunt het linnen pak combineren met mooie sandalen, hakken of slippers. Het is een nettere outfit, die geschikt is voor een feest of etentje. Ik combineerde de outfit met rieten accessoires zoals de gevlochten tas en armband. Verder draag ik er gouden accessoires bij en een zonnebril die ik vorig jaar heb gekocht.

Dragen jullie weleens linnen outfits?

3 Reacties

 1. 4 juli 2019 / 08:22

  Super leuk, Marloes! Ik vind linnen heel fijn dragen in de zomer, mijn shortje is favoriet!

  • Marloes
   Auteur
   8 juli 2019 / 17:01

   Dankjewel Simone <3! Ja zit lekker hé? Shortjes zijn ook altijd goed inderdaad!

 2. 5 juli 2019 / 10:37

  Ik vind linnen ook super leuk! Heb er nu ik er zo over nadenk ook wel wat items van in mijn kast liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: