Leuke trend: Lace-up badpak voor de zomer

lace-up badpak voor de zomer

Leuke trend: Lace-up badpak voor de zomer

Hi iedereen! Begin dit jaar liet ik jullie al weten wat de badmode trends zijn voor 2018. Denk aan veel kant, crochet, lace-up en mooie sexy badpakken. Badpakken zijn helemaal hot! Vorig jaar zagen we ze al veel voorbij komen en dit jaar nog meer! Zelf had ik nog geen badpak in mijn collectie. Toen blogger Caro E recent haar swimwear collectie voor Hunkemoller uitbracht, was ik verkocht. Dit badpak moest ik hebben!


Van mooie badmode kan ik geen genoeg krijgen. Ieder jaar koop ik er weer een paar nieuwe bikini’s bij. Nu wilde ik eens wat anders en heb ik voor een badpak gekozen. Online in de webshop was het badpak uit de Caro E collectie al een tijdje uitverkocht in mijn maat. Iedere keer greep ik mis! Afgelopen zaterdag was ik even in de stad en daar had ze gelukkig nog een badpak achter hangen in mijn maat. Wat een geluk! Het badpak is gemaakt van een heel lekker stofje met een ribbeltjes structuur. Dit vind ik zelf ook een stuk mooier dan een gladde stof. Het badpak heeft een heel laag decolleté, wat hem ook gelijk erg sexy maakt. Lace-up details zijn helemaal in dit seizoen, en dat zie je ook terug in dit leuke badpak!

Het lace-up badpak staat ook mooi bij veel verschillende soorten figuren. Aan de achterkant van het badpak kun je de bandjes strakker of juist groter instellen. Ideaal! Zo weet je zeker dat het badpak aansluit op jouw lichaam. Met dit mooie badpak leg je de nadruk op de bovenkant van je lichaam en taille. Verder is het badpak niet voorgevormd maar dankzij het decolleté worden de borsten wel heel mooi benadrukt. Love it! Nooit gedacht dat ik zo gek zou zijn op een mooi badpak!

Wat draag jij liever op strand? Een badpak of bikini?

Mocht je nu trouwens benieuwd zijn wat voor soort bikini het beste bij jouw figuur past? Neem dan eens een kijkje in de swimwear styleguide van Hunkemoller. Echt super handig! 

2 Reacties

  • Marloes
   Auteur
   29 maart 2018 / 21:47

   Gaaf is ie he? Nou inderdaad, dat maakt het helemaal af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: