Leopard rok van NA-KD

Leopard rok van NA-KD

Leopard rok van NA-KD

Kunnen jullie je deze outfit post nog herinneren met mijn favoriete leopard rok. Zoals jullie misschien wel weten ben ik dol op leopard printjes. Ik heb inmiddels al een leuk assortiment opgebouwd in mijn kledingkast, haha!
Laatst zag ik deze leuke leopard rok van NA-KD voorbij komen. Omdat ik een paar items uit de webshop mocht uitzoeken, wist ik dat dit hem ging worden. Vandaag laat ik jullie zien hoe ik de rok gecombineerd heb en heb ik aan het einde van dit artikel nog een kortingscode voor jullie. Kijk je mee?

leopard rok

Leopard rok

Leopard prints zie je natuurlijk veel met bruintinten. Daarom vind ik het onwijs leuk dat deze leopard rok zwart met wit is. Dat maakt hem nog makkelijker om te combineren. Ook zit er in de rok een elastiek waardoor hij lekker comfortabel zit. Zeker in de zomer als het warm is kies ik liever voor een kledingstuk dat was losser en comfortabeler zit.

Ik vind de serie met outfit foto’s ook zo leuk geworden! Dit is echt één van mijn favoriete plekjes in Breda. De foto’s met dit leuke rokje hebben we er ook geschoten.

Wat ik verder draag?

Verder draag ik bij de leopard rok van NA-KD een zwart basic shirt van Zara, boots van Sacha en een leren jack van Vero Moda. De hoed is al een paar jaar oud en kocht ik bij H&M. Ik draag de laatste tijd trouwens weer steeds vaker een hoed, helemaal leuk! Het tasje is één van mijn favoriete schoudertasjes en komt van de webshop ComeGetFashion.

Outfit Details

Shirt – Zara
Rok – NA-KD
Boots – Sacha
Leren jack – Vero Moda
Haarspeld – Ali Express
Zonnebril – RayBan

Met de code MARLOES15 krijg je nu 15% korting op jouw bestelling bij NA-KD.

Draag jij weleens kleding met leopard print?

6 Reacties

 1. 21 mei 2019 / 08:26

  Vind dit een erg leuke leopard rok. Inderdaad een leuk kleurtje! Heb toevallig gisteren mijn leopard rok van een jaartje geleden weer eens uit de kast getrokken.

  • Marloes
   Auteur
   21 mei 2019 / 20:10

   Dankjewel Sanne! Ah leuk! Hoe combineer jij je leopard rok het liefste?

 2. 21 mei 2019 / 10:21

  Wat een toffe rok! Ik vind leopard de laatste tijd ook érg leuk. 🙂

  • Marloes
   Auteur
   21 mei 2019 / 20:09

   Dankjewel Kelly! Hoe combineer jij leopard prints meestal?

 3. 21 mei 2019 / 23:13

  oh love it, staat je weer goed Marloes. Ik ben altijd jaloers op je foto’s haha.

 4. 22 mei 2019 / 14:01

  Héle leuke outfit! Hoop dat het snel weer weer is om dit te gaan dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: