Lekker ontbijten met Mymuesli

Lekker ontbijten met Mymuesli

Mijn ochtend is niet compleet zonder een bakje Griekse yoghurt met granola of muesli. Ik vind dit zo onwijs lekker! Een ontbijt waar ik totaal niet op uitgekeken raak! Laatst kreeg ik van Mymuesli deze heerlijke variant Paleo Raw Cacao toegestuurd om uit te proberen. Daar was ik echt ontzettend blij mee. Vandaag vertel ik je er wat meer over in deze blog!


Mymuesli heeft inmiddels al heel wat verschillende varianten uitgebracht. De Paleo Raw Cacao is nieuw en erg geschikt voor choco liefhebbers (just like me ;-)). Deze muesli zit boordevol met goede ingrediënten die je lichaam de juiste energie te geven om de dag te beginnen. In de Paleo Raw Cacao variant zit o.a. geroosterde macadamia stukjes, chia zaden en kokos chips met fijne cacaopoeder en knapperige cacao nibs. Deze geven een heerlijke chocoladesmaak aan je muesli! De Paleo Raw Cacao muesli zit boordevol vezels, antioxidanten en is rijk aan superfoods. Naast de Raw Cacao heeft Mymuesli ook nog de smaken Paleo Apple Crunchy en Paleo Coconut Chrunchy. In de muesli is gebruik gemaakt van 100% biologische ingrediënten. Ook is de muesli vrij van kunstmatige stoffen, zoals kleur-, smaak- en conserveringsstoffen.


Ik ben in ieder geval dol op de Paleo Raw Cacao Muesli van Mymuesli. Een hele lekkere en pure combinatie. Dankzij de noten vult het heel erg goed en ben ik de rest van de ochtend verzadigd. Nu wil ik alleen maar heel graag nog de andere smaken uitproberen. Yes please!

Mymuesli kun je online bestellen via de website en sinds kort is er ook een winkel geopend in Utrecht. Zo leuk!

Hebben jullie al weleens muesli van Mymuesli uitgeprobeerd? 

Share:

7 Reacties

 1. 2 september 2017 / 08:56

  Nog nooit geprobeerd maar het lijkt me lekker! Het lijkt me ook leuk om zelf smaken en ingrediënten samen te voegen!

  • Marloes
   Auteur
   2 september 2017 / 23:32

   Het is inderdaad erg aan de prijs maar gelukkig kun je er wel lang mee doen. Je hebt er maar weinig per keer van nodig omdat het zo goed vult!

 2. 2 september 2017 / 14:52

  Nog nooit geprobeerd, maar hoor er zo ontzettend veel goede dingen over. 🙂

  • Marloes
   Auteur
   2 september 2017 / 23:31

   Echt de moeite waard om eens uit te proberen. Erg lekker!

 3. 4 september 2017 / 16:26

  Ik ben er echt super benieuwd naar! Heb er vanochtend voor het eerst iets over gelezen en nu ik ook nog jouw artikel lees kan ik bijna niet wachten ook een bus te bestellen!

  • Marloes
   Auteur
   4 september 2017 / 20:32

   Zeker doen! Echt super lekker Simone X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: