Lancaster Self Tanning ‘Fast dry bronze water spray’


Aangezien het nu pas lente weer begint te worden in ons landje, en de meeste van ons nog lekkere witte melkflessen hebben. Is een zelfbruiner een ideale oplossing om toch je shortje of rokje aan te kunnen doen. De zoektocht naar een goede zelfbruiner is alleen erg lastig. Zo is de éne te oranje, de andere weer te donker. Vandaag laat ik jullie een review zien van de Lancaster Self Tanning; fast dry bronze water spray.


Deze zelfbruiner zit in een handige sprayflacon en de verpakking ziet er mooi en strak uit. Met een fles van 150 ml kun je er een tijdje tegenaan. Ik denk dat als je hem iedere dag voor heel je lijf wilt gebruiken je er een keer of twintig mee kan doen. Doordat het een spray is, komt er zoiezo al minder product uit dan een mousse of lotion.


Op de verpakking staat uitgelegd wat het product belooft te doen


De ingrediëntenlijst is enorm lang met een hoop abracadabra voor mij. Wat me opvalt is dat de verzorgende bestandsdelen vooral aan het einde van de ingrediëntenlijst staan. En de alcohol en parfum vooral in het begin. Zo staat Alcohol denat zelfs op nummer één. Dit ingrediënt staat erom bekend dat ie je huid uitdroogt. Méh, beetje jammer dus!


Dan de voorbereidingen! Als eerste moet je ervoor zorgen dat je huid goed schoon en gescrubt is. Na het douchen smeer je, je huid in met een voedende bodylotion. Deze laat je goed helemaal intrekken. Pas als de bodylotion helemaal ingetrokken is kun je met de zelfbruiner aan de slag!


Ik heb de zelfbruiner uitgetest op mijn rechterbeen (linkerbeen op de foto). Na drie dagen ben ik er maar mee gestopt omdat het verschil te groot werd. Op de foto’s kun je het verschil tussen dag één en drie goed zien. De spray brengt makkelijk aan op je huid, en trekt erg snel in. Dus je moet wel snel zijn met het uitsmeren van het product, alleen is dit erg lastig. De geur is ook echt niet lekker, eerder muf! Ik heb de zelfbruiner iedere keer ‘s avonds aangebracht en ruime tijd in laten trekken. Toch kwamen er iedere keer weer vlekken tevoorschijn. Zo zonde! Dit is juist wat je wilt voorkomen. Het oranje effect valt bij deze zelfbruiner wel weer mee. Maar geen idee hoe je de vlekken kunt voorkomen. Ik had nog wel zo goed gescrubt! Ook voelt me huid na gebruik wat droog en ruw aan. Néh niet fijn!


Conclusie:
Ik vind de zelfbruiner geen aanrader. Hij ruikt een beetje muf, laat me huid droog achter en geeft een vlekkerig resultaat. Je ziet wel degelijk een verschil op de voor en na foto’s dat mijn rechterbeen bruiner is, dus de bruine tint is er wel. De ingrediëntenlijst staat me ook niet echt aan. Zo zitten er maar weinig verzorgende bestandsdelen in. Terwijl het product belooft een ‘moisture plus’ effect te geven. Ik ga gewoon nog even verder met mijn zoektocht naar de ‘perfecte‘ zelfbruiner!

De Lancaster self tanning ‘bronze water spray’ is verkrijgbaar bij de ICI Paris en kost €28,95

Kende jullie deze zelfbruiner al? En hebben jullie zelf aanraders of ervaring met goede zelfbruiners?

liefsmarloes

15 Reacties

 1. 4 juni 2013 / 07:30

  Het effect is op de foto’s wel mooi, alleen jammer van die vlekken zeg! Super jammer vooral om het niet echt een goedkoop product is

 2. 4 juni 2013 / 10:26

  Je ziet inderdaad wel veel verschil, maar jammer dat het product verder zo tegenvalt. En het is aardig duur :O

 3. 4 juni 2013 / 12:12

  Wat jammer dat het niet zo goed werkt, want je kan het verschil wel echt goed zien!

  xx

  • Marloes
   Auteur
   4 juni 2013 / 20:17

   Klopt je ziet ook wel duidelijk verschil. En van een afstand is het goed te doen. Alleen dichtbij niet, dan zie je het vlekkerige resultaat.

 4. Mo
  4 juni 2013 / 18:07

  Sublime bronze van l’oreal is echt de perfecte zelfbruiner voor je lichaam vind ik!

 5. 4 juni 2013 / 18:09

  Wat jammer! Ik blijf je zoektocht naar de perfecte zelfbruiner volgen, want die kan ik zelf ook wel eentje gebruiken, haha!

 6. 5 juni 2013 / 20:18

  Jammer van de vlekken..
  Ziet er op de foto’s wel heel mooi egaal uit.
  Leuke blog heb je! ik volg 😀
  Nog bedankt voor je leuke reactie op mijn Nailart op de blog van Kimberly!
  Liefs, Marije

 7. 19 april 2017 / 06:37

  I’m a big fan of the catalog – it DOES provide bib control. It is too bad that users reject it so out of hand – but maybe that IS the best way for them to find what they need in this case. It has a set of rules about titles, we can add all sorts of arcane access inromfation and at least there is some semblance of management.

 8. 8 mei 2017 / 18:00

  what anti-aging products are the best to buy ?like some that i can buy at a drugstore or walmart or something. im only 22 but buying to age gracefully and not be like “crap im old!” realizing it like years later i have craters on my face -___-do the new lorel products work?garnier?aveeno?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: