Lady Speed Stick Deodorant

Lady Speed Stick Deodorant

Lady Speed Stick Deodorant

Toen ik vier jaar geleden op vakantie was in New York maakte ik voor het eerst kennis met de deodorant van het merk Lady Speed Stick. Deze deodorant is al een hele tijd super populair in de V.S. Tot een paar jaar geleden was de Lady Speed Stick alleen via Amerikaanse webshops te koop maar inmiddels is deze deodorant ook gewoon via Nederlandse webshops te koop. Zo fijn! Ik heb inmiddels al een hoop deodorants uitgeprobeerd maar dit blijft toch mijn grote favoriet! Vandaag review ik drie varianten voor jullie. Lees je mee?

Lady Speed Stick Deodorant
Drie verschillende geuren

Ik ontving de Wild Freesia, Powder Fresh en Shower Fresh. Het actieve ingrediënt in de Lady Speed Sticks is Aluminium Zirconium Tetrachlorohydrex Glycine. Antiperspiranten zorgen voor een werkelijke vermindering van de transpiratie en blijven op die manier onaangename geurtjes voor.

Bacteriën op de huid reageren met de transpiratie wanneer dit door de huid naar buiten komt. Bij deze reactie wordt een zweetgeur geproduceerd. Een ‘standaard’ deodorant of anti-transpirant bevat vaak alcohol om deze bacteriën te doden. Dit type deodorant vermindert de zweetvorming dus niet, maar zorgt ervoor dat het zweet minder zal ruiken doordat er minder bacteriën kunnen reageren met de transpiratie.


Een anti-perspirant bevat deeltjes die de zweetkliertjes gedeeltelijk afsluiten, waardoor de transpiratie zelf verminderd wordt. Dit type product richt zich dus niet op het minder laten ruiken van het zweet, maar op het tegengaan van de zweetvorming. Hierdoor wordt het ontstaan van de zweetgeur voorkomen. Dit werkt dus veel effectiever! Dit is de reden waarom Lady Speed Stick ook zo goed werkt!


Mijn voorkeur gaat ook altijd uit naar een stick, dus ik ben dan ook erg blij dat de Lady Speed Stick ook een stick is. De verpakking is licht en handzaam. Hierdoor stop je hem makkelijk in je tas(je). Aan de onderkant van de stick zit een wieltje waar je aan kunt draaien. De stick komt dan langzaam omhoog.

Je brengt een redelijke laag van de Lady Speed Stick aan onder je oksel. Wanneer je te weinig aanbrengt werkt de speed stick niet goed. De huid moet goed droog zijn voordat je de deo aanbrengt. Je verstopt de zweetklieren, waardoor zweet geen kans meer krijgt!


Shower Fresh is een hele lekkere en frisse geur die inderdaad ruikt alsof je net onder de douche vandaan komt. Dit is zeker een favoriet! Ook geeft de deodorant geen witte plekken in zwarte kleding. Groot pluspunt! Hier heb ik altijd zo’n hekel aan als een deodorant dit doet.


Wild Freesia is ook heel erg lekker! De geur is fris en bloemig en ik vind hem zelfs NOG lekkerder ruiken dan Shower Fresh, hmmm. De geur blijf je lekker lang ruiken. De power variant werkt maar liefst 48h!


Powder Fresh is ook lekker. Het ruikt naar een stapel fris gewassen wasgoed. Dit is ook gelijk één van de bekendste Lady Speed Sticks. Ook deze bied weer 24h bescherming en geeft niet af op zwarte kleding.

Conclusie
Mijn favoriet van de drie is Wild Freesia. Ik ben dan ook dol op bloemige geuren. Lady Speed Stick werkt bij mij echt top! Als ik zeker wil weten dat ik de hele dag geen zweetgeur meer ruik, moet ik Lady Speed Stick gebruiken. De sticks zijn zuinig in gebruik en je kunt er lang mee doen. Mocht je op zoek zijn naar een goede deodorant die de hele dag zijn werk doet? Lady Speed Stick it is!

Lady Speed Stick is o.a. verkrijgbaar in de webshop van Exclusively en kost €4,95

1 Reactie

  1. 5 oktober 2018 / 16:50

    Love lady speed stick, deze zijn erg fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: