La Roche Posay Hydraphase Intense UV Light

La Roche Posay Hydraphase

La Roche Posay Hydraphase Intense UV Light

Huidverzorging vind ik één van de belangrijkste beauty rituelen waar ik ook graag veel tijd en aandacht aan besteed. Zo heb ik heel wat smeerseltjes die ik graag gebruik. La Roche Posay is een merk wat bij de drogisterij te koop is en ik een paar jaar geleden heel veel gebruikte. Recent heb ik de Intense Rich van La Roche Posay uitgeprobeerd. Hier was ik ook super tevreden over! Laatst kreeg ik nog een mooi pakketje van La Roche Posay toegestuurd met o.a. deze Hydraphase light crème. Vandaag kunnen jullie lezen wat ik van deze hydraterende crème vind.

La Roche Posay Hydraphase Intens UV Light
De La Roche Posay Hydraphase Intense UV Light zit verpakt in een strakke en mooie verpakking. Het flesje is rond, en heeft een wit met blauwe kleur. Mooi clean! Daar hou ik wel van. De ultra hydraterende gezichtscrème is bedoeld voor de normale- tot gemengde huid. Ook zitten er UVA-en UVB filters in verwerkt. Zo word je huid beschermd tegen zonnestralen. Ideaal! Altijd fijn als dit in een gezichtscrème zit verwerkt.

Dit zijn de ingrediënten die in de gezichtscrème verwerkt zitten:
AQUA / WATER, OCTOCRYLENE, ISONONYL ISONONANOATE, GLYCERIN, ETHYLHEXYL SALICYLATE, HOMOSALATE, DIMETHICONE, BUTYL METHOXYDI, BENZOYLMETHANE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, SUCROSE TRISTEARATE, POLYMETHYLSILSESQUIOXANE, POLYSORBATE 61, PEG-12 DIMETHICONE, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, DIMETHICONOL, SODIUM, HYALURONATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, DISODIUM EDTA, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, XANTHAN GUM, SODIUM BENZOATE, PHENOXYETHANOL, PARFUM / FRAGRANCE

La Roche Posay Hydraphase Intens UV Light
De frisse emulsie is super licht en vrij dun. Hij smeert dan ook erg makkelijk uit en trekt snel in de huid. Aan de gezichtscrème is hyaluronzuur toegevoegd. Dit ingrediënt zorgt ervoor dat vocht beter wordt vastgehouden door de huid. De geur van de crème is ook lekker zacht en fris. Helemaal niet overheersend! Dit vind ik altijd prettig. Na het aanbrengen op mijn huid merk ik gelijk dat mijn huid een flinke hydratatieboost krijgt. Dit gevoel blijft wel een poosje, top!

La Roche Posay Hydraphase

Conclusie

Voor mij is de La Roche Posay Hydraphase Intense UV Light geslaagd! Een super fijne crème die eigenlijk alles doet wat nodig is. Ik vind hem even prettig in gebuik als de Hydraphase Intense Rich. Alleen is de light versie voor de zomermaanden wel heel erg prettig. Hij smeert makkelijk uit op de huid, trekt snel in, plakt niet, geeft mijn huid een fijne hydratatieboost en na gebruik voelt mijn huid heerlijk zacht aan. Niets meer aan doen!

La Roche Posay is verkrijgbaar bij de apotheek. Voor een flesje met een inhoud van 50ml betaal je €20,75.

Heb jij al weleens iets van het merk La Roche Posay uitgeprobeerd?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: