L’ Oreal Powermix behandeling voor je haar

L’ Oreal Powermix behandeling voor je haar

Twee weekjes geleden bracht ik een bezoekje aan een kapsalon bij mij in de buurt. Mijn haar was na mijn vakantie in Griekenland droog, kwetsbaar en dof geworden dankzij de zon, zee en het chloor water. Ik kreeg een herstelbehandeling voor mijn haar: de L’Oreal Powermix behandeling. Deze behandeling wordt precies afgesteld op de behoefte van je haar.

l'oreal powermix behandeling
In de kapsalon werd ik vriendelijk ontvangen en werd mij wat uitleg over de Powermix behandeling gegeven. Er worden allerlei flesjes met elkaar gemixt om tot de juiste behoefte te komen. Alles wat je haar nodig heeft! Het witte flesje is de basis. Deze heb je altijd nodig om de vloeistoffen goed met elkaar te mengen. De gouden kleur zorgt voor diep herstel, oranje voor directe voeding, roze is goed voor anti herstellende haarbreuk, lila voor een stralende kleur en paars voor intense gladheid. Voor mij werd een speciale mix gemaakt met de basis, diep herstel, anti herstellende haarbreuk en intense gladheid. De producten ruiken echt ontzettend lekker!

Het persoonlijke masker zorgt binnen 5 minuten voor gezond, gevoed en gehydrateerd haar. Een effect dat je zelf thuis heel eenvoudig kunt behouden, dankzij de innovatieve en makkelijk te gebruiken professionele Serie Expert producten. Zo ziet je haar er elke dag uit alsof je net bij de salon geweest bent. Klinkt perfect!


Na de behandeling zag mijn haar er super glanzend, glad en gehydrateerd uit. Het voelde ook zo intens zacht aan. Echt heerlijk! Helaas heb ik geen voor foto van mijn haar meer gemaakt. Dit was ik vergeten. Normaal ziet mijn haar er veel droger uit en pluist het vrij erg!


Ook kreeg ik de fijne producten uit de Serie Expert lijn van L’Oreal opgestuurd om er thuis mee aan de slag te gaan. Deze ben ik nu inmiddels al goed aan het gebruiken. Naast de diepe herstel lijn heb ik ook de anti haarbreuk lijn thuisgestuurd gekregen. Ik wissel de twee dus lekker af met elkaar. De powershot mix kun je mengen met het haarmasker voor een optimaal resultaat.

Zijn jullie al bekend met de L’Oreal Powermix behandeling?

Op dit moment kun je via l’Oréal een coupon aanvragen waarmee je een gratis Powermix behandeling kunt boeken bij een kapsalon bij jouw in de buurt. Zo kun jij de Powermix behandeling zelf ervaren. Je kunt de coupon inleveren t/m 31 augustus 2018.

8 Reacties

 1. 31 oktober 2017 / 06:20

  Ik kende dit nog niet, maar het klinkt ideaal.. Zeker zo na een vakantie in de zon.

 2. 31 oktober 2017 / 15:55

  Klinkt goed! Heb er de laatste tijd meer over gelezen. Heel leuk ook dat je het nu gratis kunt proberen maar ik voel me dan toch een beetje bezwaard om alleen daarvoor daar de kapsalon te gaan haha!

  • Marloes
   Auteur
   1 november 2017 / 23:22

   Hoeft helemaal niet joh! Ze doen het niet voor niets 😉

 3. 31 oktober 2017 / 22:55

  Van deze lijn heb ik een tube leave-in conditioner en waar ik altijd op terugkom. De piepkleine (lipidum) flesjes haarkuur/herstellers heb ik ook vaak in huis. Heerlijk spul. Haal ik bij de kapperswinkel in Hoofddorp.

  • Marloes
   Auteur
   1 november 2017 / 23:22

   Hee die ken ik nog niet. Thanx voor de tip! Die ga ik zeker weten ook eens uitproberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: