Kleur in je garderobe

Kleur in je garderobe

Hi iedereen! Zelf draag ik in de winter basic kleuren zoals grijs en zwart. Ik weet niet goed wat het is maar deze kleuren zijn gewoon makkelijk te combineren. Daar moet verandering in komen, want grijs en zwart is ook maar saai. Mijn doel van 2018 is dan ook: meer printjes en kleur in mijn garderobe! Vandaag laat ik jullie een aantal nieuwe items zien MET kleur en print. Kijk je mee?

Laatst shopte ik deze mooie okergele jas die je aan het kledingrek ziet hangen. Eigenlijk is dit een hele mooie eyecatcher en een kleur die bij veel huidskleuren ook mooi past. De jas is super fluffy en zacht. Zo lekker! Een heerlijke jas om in weg te kruipen tijdens een koude dag. De blouse die ernaast hangt kwam vorige week binnen. Deze blouse heeft een mooie panterprint met dezelfde okergele kleur. Okergeel is een kleur die we dit jaar heel veel terug gaan zien. Vind ik heel leuk!

De roze streepjes trui hebben jullie gisteren in een outfit post kunnen zien. Dit is toch wel mijn favoriete trui van dit moment! Hij is gemaakt van een lekker zacht stofje en valt ook erg mooi. Love it! Alle drie de items zijn van My Jewellery. Mijn favo webshop en winkel in Breda.

Ik ben in ieder geval helemaal blij met mijn nieuwe aankopen met kleur en print, yay! Op naar nog meer leuke prints!

 

Vinden jullie het leuk om vaker dit soort artikelen te zien? En hangt er bij jouw veel kleur in je garderobe?

Share:

10 Reacties

 1. 30 januari 2018 / 06:45

  Ik vind het zekee leuk om hier meer over te lezen :). Mooie kleurtjes, okergeel is op dit moment ook mijn favoriete kleur.

 2. 30 januari 2018 / 09:34

  Hele toffe items!! Vooral dat okergele blousje van My Jewellery vind ik helemaal fantastisch!

  • Marloes
   Auteur
   31 januari 2018 / 22:30

   Dankje girl! Zelf ben ik ook helemaal weg van het blousje! X

 3. 30 januari 2018 / 11:26

  Allemaal hele mooie, toffe items! Ik draag de laatste tijd ook wat meer kleurtjes, maar ga nooit voor iets heel fels. Ik kies vaak voor lichtroze in combinatie met bijvoorbeeld grijs of zwart. Ook groen kan ik erg waarderen. Vandaag heb ik toevallig lichtblauw aan, weer wat anders haha!

  • Marloes
   Auteur
   31 januari 2018 / 22:30

   Dit doe ik zelf ook nooit. Niet helemaal mijn ding denk ik! Leuk! Groen en lichtblauw zijn ook hele mooie kleuren. X

 4. 30 januari 2018 / 11:37

  Ik vind de panterprint blouse erg leuk, mooie kleur ook!

 5. 30 januari 2018 / 11:45

  Zo mooi al die kleurtjes! Ik vind vooral die streepjes en de panterprint blouse heel tof. Ik probeer ook meer kleur in mijn garderobe te krijgen, maar met zulke mooie dingen is dat niet zo moeilijk. Malou x

 6. 30 januari 2018 / 21:38

  Leuke items!! Ik ben heel benieuwd naar het model van het panterprint blousje.. had em ook gezien maar twijfel of het model te kort is!

  • Marloes
   Auteur
   31 januari 2018 / 22:29

   Hi Laura! Het model valt normaal. Niet heel lang maar zeker ook niet te kort. Ik zal er binnenkort eens een outfit post mee plaatsen op mijn blog. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: