Klaar voor de zomer met mijn nieuwe Boho bikini

boho bikini

Klaar voor de zomer met mijn nieuwe Boho bikini

Good morning loves! In februari kwam de nieuwe collectie uit van de superleuke bikini’s van BOHO. Op Instagram zag ik al wat kleine sneak peek’s voorbij komen. En er zaten echt super mooie en unieke modellen tussen, waarvan ik er zeker eentje wilde bestellen. Van felle kleurtjes, tot wat lichtere kleurtjes. En het leuke aan deze bikini’s is dat je ze kunt mixen en matchen, helemaal naar je eigen smaak. Hoe tof! Ik ben klaar voor de zomer met mijn nieuwe Boho bikini! Kijk je mee naar de bikini die ik heb uitgekozen?

boho bikini
Zoals sommige van jullie misschien wel weten vertrek ik over een kleine twee weken naar het zonnige Marbella voor een paar dagen. Toen ik in december terug ging verhuizen naar mijn ouders, heb ik er even niet aan gedacht om mijn zomerkleding incl. bikini’s mee te nemen. Die staan dus mooi opgeslagen in een doos in de opslag ruimte, ergens ver achterin. Haha! Niet heel handig. Voor mij een goed excuus om een nieuwe bikini te bestellen. Ik ging voor deze gave lila paarse kleur in een wrapped model. De top strik je in de nek, en ook aan de onderkant van de cups. Erg leuk, want dit zie je bijna nooit bij bikini’s! Ook heb je erg veel keuze uit verschillende leuke broekjes. Je hebt wat smallere en bredere broekjes, met verschillende strikjes aan de zijkant, maar ook broekjes met roeseltjes eraan. Genoeg variatie! Op het broekje zit een geborduurde print met koraal en mint kleur. Ook zitten er prachtige stenen verwerkt op het broekje. Een mooi detail!

boho bikini
Bij de bikini top zelf zit ook een mooie steen in het midden. Het leuke hiervan is dat je deze ook kunt verwisselen. De cups van de bikini zijn mooi voorgevormd. Dit vind ik zelf altijd wel prettig, en net even wat mooier. De top van de BOHO bikini valt wat kleiner, en heb ik een maat groter genomen dan normaal. Het broekje valt juist weer wat groter, en kun je natuurlijk ook verstellen met de strikjes die aan de zijkanten zitten. Ideaal!

boho bikini
Ik heb mijn BOHO bikini besteld bij IbizaCorner. Echt een super leuke webshop die helemaal vol staat met Ibiza mode en accessoires. Een uitgebreid assortiment, waar je hebberig van word! Zo vind je er o.a. hele leuke bikini’s, sieraden, tassen, schoenen, spulletjes voor in huis, en natuurlijk een hoop kleding. En dat allemaal in Ibiza style! Ik zie echt iedere keer weer veel te leuke dingetjes voorbij komen in de webshop. Verslavend hoor, haha! Ik ga de outfit voor mijn eerste buiten festival hier ook zeker weten shoppen. Daar heb ik ook echt zoveel zin in!


Ik heb helemaal zin om deze Boho bikini mee te nemen naar Marbella over twee weken!

 

Heb jij al leuke vakantie plannen gemaakt? En ben jij al bekend met de leuke webshop IbizaCorner? 

5 Reacties

 1. 25 maart 2017 / 08:41

  Een prachtige bikini! Ik vind de kleur en de details erg mooi. Gaaf dat je naar Marbella gaat. Ik ga over 6 weekjes naar Zuid-Frankrijk, zin in! Fijn weekend!

 2. 25 maart 2017 / 10:51

  Oh deze is leuk zeg! Helemaal klaar voor de zomer en je aankomende vakantie!

 3. 25 maart 2017 / 11:46

  Wauw helemaal summer proof hij ziet er gaaf uit!

 4. Britt
  25 maart 2017 / 14:03

  Heel mooie bikini zeg, dat kleurtje is heel bijzonder maar echt mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: