KIKO Soft Touch Blush 103 Golden Peach

kikoblush3

KIKO Soft Touch Blush 103 Golden Peach

Toen ik laatst in Rome was kocht ik een aantal mooie make-up producten bij KIKO. Ik nam o.a. een blush, highlighter en oogpotloodjes mee. Vandaag review ik een blush die op het eerste gezicht erg veel op Rose Gold van Sleek lijkt. Ik kocht de kleur 103 Golden Peach. Benieuwd naar deze mooie blush? Kijk dan snel mee!

kikoblush7
De verpakking ziet er mooi, strak en sjiek uit. De blush zit verpakt in een matzwart rond doosje, die stevig aanvoelt. Blush 103 is een prachtige peachy roze kleur met lichte gouden shimmers erin verwerkt. Super mooi! Dit is echt een kleur naar mijn hart! Ik denk dat dit ook een hele goede dupe zou zijn van Nars Orgasm.

kikoblush5
kikoblush4
In het doosje van de blush zit ook een handig spiegeltje. Verder zit er ook meer dan genoeg product in. Maar liefst 5 gram! Hier doe je dan ook een een hele poos mee.

kikoblush8
De blush is niet ‘te’ gepigmenteerd, dus je hoeft niet bang te zijn dat je teveel product in één keer aanbrengt. Hij is heel mooi op te bouwen in kleur, en heeft prachtige gouden shimmers. Erg mooi! De swatch ernaast is trouwens een highlighter van Kiko. Die krijgen jullie binnenkort nog in een review te zien :-).

kikoblush1
Hier heb ik de blush vrij subtiel aangebracht op mijn wangen. Het is een hele frisse peachy blush, die door de gouden shimmers een mooie gezonde glow achterlaat op het gezicht. Love it! Een mooie kleur voor zowel lichte als getinte huidjes.

Conclusie

Een hele mooie blush, die erg veel lijkt op Sleek-Rose Gold en Nars Orgasm. De blush is makkelijk aan te brengen, en geeft een gezonde glow op het gezicht. Dit is echt een typische kleur die mooi staat bij veel verschillende huidskleuren. Daarbij is de prijs ook nog erg leuk, €7,50!

De Soft Touch Blush is verkrijgbaar voor €7,50 in maar liefst 12 verschillende kleuren. KIKO is nu sinds kort ook verkrijgbaar in Nederland. O.a. op het centraal station in Amsterdam. Verder kun je ook bestellen in de webshop van KIKO.


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

20 Reacties

 1. 16 juli 2015 / 07:50

  Wauw wat een mooi kleurtje zeg! Heb toevallig gisteren een bestelling bij Kiko gedaan, als ik had geweten van deze mooie blush had ik die er ook bij besteld! 🙂

 2. 16 juli 2015 / 08:11

  Ohh jaaaaaa, helemaal mijn kleurtje! Staat je erg mooi :-)!

 3. 16 juli 2015 / 10:44

  Echt een mooi kleurtje! Zeker fijn dat ‘ie niet te gepigmenteerd is. Dat vind ik altijd vervelend!

 4. 16 juli 2015 / 11:07

  Mooi kleurtje, zeker met de gouden shimmers geeft hij echt een mooi effect!

 5. 16 juli 2015 / 11:54

  Wauw wat een plaatje, ik moet echt meer van KIKO aanschaffen. 😀 zo’n geweldig merk.

 6. Miranda
  16 juli 2015 / 12:17

  Wat een prachtige blush.

 7. 16 juli 2015 / 14:26

  Ik kocht deze vorige week ook en hij is hier echt favoriet!

 8. 16 juli 2015 / 16:38

  Wow wat een mooierd! Lijkt inderdaad wel op rosé gold. Die moet ik er gauw weer eens bij pakken, zo mooi!!

 9. 19 juli 2015 / 20:35

  Mooie kleur zeg! Ik heb nog helemaal niets van Kiko, maar door al die mooie reviews die ik op blogs voorbij zie komen, word ik heel nieuwsgierig!

  • Marloes
   Auteur
   20 juli 2015 / 22:55

   Ja he? <3 Ik ben er ook echt dol op!

 10. 22 juli 2015 / 20:13

  Mooie blush! Maar ik wilde vooral even reageren vanwege de full face foto. Wat zie je er prachtig uit! En wat heb je op je lippen? Supermooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: