KIKO Mosaic Highlighter 01 Future Light

kikohighlighter1kopie

KIKO Mosaic Highlighter 01 Future Light

Vorige week liet ik jullie een mooie blush van KIKO zien die ik laatst kocht bij de KIKO in Rome. Ook kocht ik de mosaic highlighter uit de zomer collectie. Deze viel me gelijk op omdat het een mooie poeder highlighter is. KIKO heeft voornamelijk highlighter sticks of pencils. Deze highlighter is prachtig en heeft een hele mooie goud/gele glans met zowel koele als warme ondertonen. Benieuwd naar dit pareltje? Kijk dan snel mee!

kikohighlighter2
kikohighlighter3
De mosaic highlighter zit verpakt in een futuristisch 3D doosje. Net zoals de meeste verpakkingen van KIKO, is deze ook weer erg mooi! De highlighter heeft een inhoud van 12 gram, en het doosje voelt stevig aan en ligt lekker in de hand.

kikohighlighter5
Wanneer je het doosje opent zie je gelijk de mooie mosaic print met de verschillende kleuren highlighter. Deze highlighter bevat zowel koele als warme kleurtonen. Een mix van lila, mintgroen, oranje/geel en er loopt ook een lichtroze pastel kleur doorheen. Ook zit er in het doosje een handig en groot spiegeltje. Dit werkt makkelijk. Zo kun je overal je highlighter (en make-up) bijwerken. Top!

kikohighlighter7
Ontzettend lastig om de highlighter goed op de foto vast te leggen, want hij is heel licht van kleur net zoals mijn eigen huidskleur. De koele goud/gele shimmer die deze highlighter achterlaat is prachtig! Heel mooi! Hij doet me een klein beetje denken aan NARS Albatros. Al is die waarschijnlijk in real life nog een stukje geler dan deze.

kikohighlighter8
Op deze foto draag ik de highlighter op mijn jukbeenderen en het puntje van mijn neus. Het is heel lastig om de highlighter goed te zien op de foto.

kikohighlighter9
Daarom heb ik ook nog een foto met flits gemaakt, zodat de highlighter beter tot haar recht komt. Hier zie je de goud/gele shimmers van de highlighter ook mooi terug. Hij is pretty <3!

Conclusie

Ik vind de highlighter erg mooi. Hij is vrij subtiel van kleur en pigmentatie, en niet te sterk aanwezig. Je kunt de highlighter wat opbouwen. Zeker in de zomer in combinatie met een mooie bronzer zal de highlighter ook erg mooi staan. Ik zocht al een tijdje naar een goud/gele koelere highlighter, en nu heb ik hem gevonden! Zeker weten een aanrader!

De KIKO Mosaic Highlighter in de kleur 01 Future Light kost €14,90 en is o.a. verkrijgbaar bij KIKO Cosmetics op het centraal station in Amsterdam en in Rotterdam Alexandrium.

Wat vinden jullie van deze highlighter? En welke highlighter is jullie favoriet?


Volg mij via Instagram, Facebook, Bloglovin en Twitter

liefsmarloes

lank

Share:

26 Reacties

 1. 21 juli 2015 / 06:54

  Ohh wauw, verry pretty!! Ik vind de verpakking, de highlighter en de highlighter op je gezicht erg mooi.. Ja! Goede score :-)!

 2. brenda
  21 juli 2015 / 07:14

  Ik heb m zelf ook, in het buitenland gekocht, jammer dat tie limited edition is..

 3. 21 juli 2015 / 08:03

  Waaauw écht heel erg mooi! Vrouwelijk, subtiel maar toch herkenbaar. Love it!

 4. 21 juli 2015 / 09:19

  Oeh mooooi! Heb zelf een blush uit diezelfde collectie trouwens, die is ook heel mooi haha. Vind de verpakking ook pretty!

 5. 21 juli 2015 / 09:25

  Ik vind hem erg mooi! En de verpakking is ook een pareltje! Fijne aankoop.

 6. 21 juli 2015 / 10:25

  Wow wat een bijzondere highlighter! Vooral al die kleine mozaïek kleurtjes zien er heel lief uit! <3

 7. 21 juli 2015 / 12:08

  Wat een prachtige highlighter, wauw! <3

 8. 21 juli 2015 / 12:16

  Wauw, wat zie je er prachtig uit! En de highlighter is ook erg mooi, moet snel eens gaan kijken bij KIKO.

 9. 21 juli 2015 / 12:22

  Ik ben altijd een sucker voor zulke mooie mozaïekjes! 😀 Ziet er goed uit! 🙂

 10. 21 juli 2015 / 14:24

  Toen ik hem in de winkel zag was ik niet echt enthousiast, maar het effect is toch eigenlijk wel mooi!

 11. 21 juli 2015 / 15:48

  Hij is mooi! Ik vind hem zelfs mooier dan NARS Albatross, want die vind ik zelf wat de gelig :). En dat patroontje is echt prachtig!

  • Marloes
   Auteur
   21 juli 2015 / 23:47

   NARS Albatros heb ik zelf niet, maar ik zou hem wel graag nog eens willen aanschaffen. Yay, love het mosaic patroontje <3

 12. 22 juli 2015 / 20:16

  Ooooh deze is echt prachtig! Ik vind het echt moeilijk om betaalbare highlighters te vinden die niet roze zijn… Deze ziet er perfect uit!

  Ik hoorde trouwens van een vriendin dat Kiko nu ook naar Eindhoven komt, yay! Wel jammer voor mijn portemonnee haha 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: